member 13 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من یه ادیت تکست گزاشتم که برای سرچ کردن عنوان های دیتابیسم استفاده میشه ولی موقع سرچ کردن یه کلمه ، چند بار همون کلمه تکرار میشه اگه میشه راهنمایی کنید در ضمن من از لیست ویو برا سرچم استفاده کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 rfmhb 16 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ listview1.clear این رو به کد جستجوت اضاف کن اگه درست نشد کل پرژه رو آپ کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ این رو ببین: http://answercenter.ir/thread160.html مطمئن هستم آقای حقیقی یک سورس جست و جو در دیتابیس با ListView رو توی انجمن در یکی از تاپیک ها قرار دادن . شک ندارم. دارم میگردم. اگه خود آقای حقیقی هم تاپیک رو دید حتما سورس رو میگذاره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بفرمایید ببینید این کارتون رو راه میندازه؟ http://answercenter.ir/thread281.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام شما میتونین به جای EditText از AutoCompleteEditText استفاده کنید.آموزش استفاده ازش رو هم تو سایت گذاشتم.این بهتر کار شما رو برای استفاده از دیتابیس راه میندازه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ مرسی از همه دوستان مشکلم حل شد با این کد listview1.clear که rfmhb عزیز گفتند مشکلم حل شد فقط یه مشکلی دیگه هست این که من موقعی که یه متن یا کلمه ای رو سرچ میکنم بعدش که پاکش میکنم میبینم همه یه عنوان های تو لیست ویو همه رو نمایش میده میخواهم موقع پاک کردن کلمه اوناهم پاک شن با تشکر از همه شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ کد های ادیت تکسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ شما اسم تیبل دیتابیستون چی هست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ favourite اسم تیبل list عنوان های مطالب id شماره های هر مطلب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ میشه یه عکس از دیتابیستون که ساختین بگیرین .. ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 member 13 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ با سلام ببخشید که دیر شد .. و فکر کنم برنامه یا همون دیتابیستون مشکلی نداره فکر کنم مشکل از کد نویسیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمد امین مهمان ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان 1-من یه برنامه دارم می سازم که دارای یکسری اسم مغازه های (خدماتی عروسی است ) و آدرس و تلفنشونه حالا میخوام یک جستجو کلی براش بذارم که وقتی طرف مثلا اسم مغازه رو زد بیاره امیدوارم فهمونده باشم اون کد را چطور بنویسم 2-اگر من اسم همون مغازه ها رو از طریق دیتابیس وارد کنم آیا جستجو کردنش راحت تره یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟ گیچ شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 محمد امین مهمان ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی نیست جواب بده خلایق کجائید؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان 1-من یه برنامه دارم می سازم که دارای یکسری اسم مغازه های (خدماتی عروسی است ) و آدرس و تلفنشونه حالا میخوام یک جستجو کلی براش بذارم که وقتی طرف مثلا اسم مغازه رو زد بیاره امیدوارم فهمونده باشم اون کد را چطور بنویسم 2-اگر من اسم همون مغازه ها رو از طریق دیتابیس وارد کنم آیا جستجو کردنش راحت تره یا شما پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟ گیچ شدم سرچ تو دیتابیس خیلی راحت تره آموزش کار با دیتابیس آقای ایزدی رو تهیه کن ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام خسته نباشید
من یه ادیت تکست گزاشتم که برای سرچ کردن عنوان های دیتابیسم استفاده میشه
ولی موقع سرچ کردن یه کلمه ، چند بار همون کلمه تکرار میشه اگه میشه راهنمایی کنید
در ضمن من از لیست ویو برا سرچم استفاده کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده