اندرویدستان 90 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ سلام میخواستم بدانم چرا گوشی شیامی با بقیه گوشیها فرق میکنه مثلا کد اشتراک گذاری متن و یا عکس و همینطور انتخاب عکس از گالری روی همه گوشیها کار میکنه ولی روی شیامی درست کار نمیکنه مخصوصا انتخاب عکس از گالری ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۱/۷ در ۱۸:۳۳، farsroom گفته است: سلام میخواستم بدانم چرا گوشی شیامی با بقیه گوشیها فرق میکنه مثلا کد اشتراک گذاری متن و یا عکس و همینطور انتخاب عکس از گالری روی همه گوشیها کار میکنه ولی روی شیامی درست کار نمیکنه مخصوصا انتخاب عکس از گالری ممنون چون گوشیای مزخرفی ان. متنفرم از شیائومی و هواوی. کلا اندرویدو نابود کردن. به خاطر عمر بیشتر باتری اکثر قابلیتا رو حذف کردن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۴۰۰ واقعا گل گفتی من به هرکی میگم فکر میکنه برنامه نویسی بلد نیستم شیر مادر حلالت فقط هیچ راهی نداره؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۴۰۱ کسی میتونه کمک کنه؟ چون هرچی کد داخل انجمن بود رو تست زدم جواب نداد کتابخانه persianphotocroppe هم خوبه ولی برای من خطا میده مشکل maven artifact از SDK هست.به روز نیست و نمیدونم از کجا نسخه بروز رو بگیرم(لینک ندارم) هرچی داخل سایت b4x.com بود رو دانلود کردم به SDK اضافه کردم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
میخواستم بدانم چرا گوشی شیامی با بقیه گوشیها فرق میکنه
مثلا کد اشتراک گذاری متن و یا عکس و همینطور انتخاب عکس از گالری روی همه گوشیها کار میکنه ولی روی شیامی درست کار نمیکنه
مخصوصا انتخاب عکس از گالری
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.