abbas2142 557 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ سلام دوستان می خواستم برای دیتابیس آنلاین برنامه لیست علاقمندی درست کنم ولی هرچی فکر کردم روشی به ذهنم نرسید سرچ هم زدم به نتیجه خاصی بر نخوردم چند نکته یاد آوری کنم اول گذاشتن فیلد fav در دیتابیس و تغییر عدد 0 به 1 امکان نداره چون اون وقت برای تمامی کسانی که برنامه رو دارن اعمال میشه دوم بنا به دلایلی نمیخوام دیتابیس روی گوشی ذخیره بشه و بعد با دیتابیس آفلاین عاقمندی درست کنم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۴۰۰ سلام و درود. اول اینکه حتما باید کاربران ثبت نام بشن تا بتونید یه مشخصه ثابت و یکتا براشون داشته باشید. دوم اینکه یه تیبل به نام favorate مثلا داشته باشید و علاقه مندیها اونجا ثبت باشه. و برای گرفتن علاقه مندیهای کاربرهم کافیه توی تیبل آیدی کاربر رو سرچ کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
سلام دوستان
می خواستم برای دیتابیس آنلاین برنامه لیست علاقمندی درست کنم ولی هرچی فکر کردم روشی به ذهنم نرسید
سرچ هم زدم به نتیجه خاصی بر نخوردم
چند نکته یاد آوری کنم
اول گذاشتن فیلد fav در دیتابیس و تغییر عدد 0 به 1 امکان نداره چون اون وقت برای تمامی کسانی که برنامه رو دارن اعمال میشه
دوم بنا به دلایلی نمیخوام دیتابیس روی گوشی ذخیره بشه و بعد با دیتابیس آفلاین عاقمندی درست کنم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.