رفتن به مطلب
  • 0

سرویس هواوی HMS ارسال نوتیفیکیشن Huawei Push Kit

AdultWolf

سوال

سلام

دوستان بعد از تحریم هایی گوگل علیه Huawei هواوی دیگه از سرویس های گوگل نمیشه روی این گوش ها استفاده کرد مثل ارسال نوتیفیکیشن.

من برای ارسال پاش نوتیفیکیشن روی هواوی به مشکل خوردم داخل سایت حتی یک توضیح ساده راجب استفاده از سرویس جدید هواوی Huwaei Push Kit نبود.

لطفا زحمت بکشید طریقه ارسال دیتا یا نوتیفیکیشن در Huawei push kit را توضیح دهید.

با سپاس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

مهندس برای ثبت نام و ساخت اکانت Huawei Developer Account شماره همراه میخواد که ایران تو لیستش نیست و بعد از اون برای وریفای کردن پاسبورت و ادرش مشخصات .. کامل میخواد ! بنظرت راهی دیگه نیست بشه کی گرفت .

متاسفانه انگاری هواوی دنیارو تحریم کرده تا امریکا هواوی رو.

درضمن داخل سایت b4a چندتا کتابخونه دیدم.

لینک ارسال

در ۱۴۰۰/۱۱/۱۷ در ۲۲:۳۲، AdultWolf گفته است:

ممنون برای نظرت،

واقعیت اینکه همچین چیزی امکان پذیر نیست ما نمیتونیم وارد جنگ با همچین قول هایی بشیم اونم تا وقتی که وارد کننده ها دارن این گوشی هارو وارد میکنن و مردم هم استقبال از محصولاتشون نشون میدن. حتی دنیا در رقابت با هواوی هم مونده برای همین آمریکا تحریمش کرده.

از زاویه دیگه هم بخواهیم بررسی کنیم شرکت هواوی داشت کارش میکرد محصولات خوب و ارزان قیمت با کیفیت تولید میکرد که تمام دنیا ازشون استفاده میکردن ولی یک باره آمریکا تحریمشون کرد و اینها هم از پایه خواستن روی پایه خودشون وایسن شروع کردن به توسعه سرویس های پایه که وابسته به گوگل و آمریکا نباشه جای تحسین داره ولی چرا برای یک  ثبت نام ساده ایران در این لیست نیست ! کوچکترین کشور ها توی لیستشون هست ولی ایران که یکی از شرکای تجاری نسبتا قوییشون هست پشتیبانی نمیشه.

نظر من اینکه ما کوتاهی کردیم آقایان وارد کننده ما توسعه دهنده هارو ندیدن صرفا فقط وارد کردن بدون ارتباطات قوی و انتقال خواسته مشتری ها به کمپانی هواوی

و ما برنامه نویس ها پشت خودمون نبودیم که چهارتا ایمیل بدیم بگیم چرا به چه دلیل ما برای یه ثبت نام ساده امکان وارد کردن شماره همراه کشورمون نداریم. ما که گوشی شمارو میخریم نباید از سرویس های شماه استفاده کنیم؟ اصلا مگه میشه گوشی فروخته میشه که از سرویس های پایه استفاده بشه.

از نظر بنده این مشکل و  این اشتباه یک موضوع فنی و برای من هیچ ربطی به تحریم و فشار چین یا هواوی به ایران نداره این یه اشتباه یا خطای برنامه نویسی که از تمپلت های آماده استفاده شده از سرویس هایی که کشورای تحریم شده رو از لیستشون برداشتن اینها هم بدون اینکه بدونن این ایران باید تو این لیست باشه پیاده سازیشش کردن.

قطعا با ارتباط جمعی گرفتن با هواوی این مشکل حل باید بشه ولی ما نه بلدیم خواستمون به یه کمپانی بزرگ مطرح کنیم و نه همتش داریم و نه پشت همیم. متاسفانه.💔

به نظر من حرف دوستمون ایده خوبی هست از ماست که برماست  من یادمه 2 سال پیش میخواستم ثبت نام کنم تو مارکت هواوی ولی تو ثبت نامش نبود ایران 

اگر دوستی ایمیلی از مارکت هواوی که اسمش دقیق یادم نیست داره اینجا بزاره و یک متن انگلیسی اماده هم بزاره که بفرستیم حداقل تلاشمون رو کرده باشیم هر چند اندک 

(چین فکر نکنم مارو تحریم کرده باشه از طرفی کافه بازار زبان چینی هم اضافه کرده به پنل پیشخانش 😂)

لینک ارسال

در ۱۴۰۰/۱۱/۱۹ در ۰۹:۳۰، ali mo گفته است:

کافه بازار زبان چینی هم اضافه کرده به پنل پیشخانش

:lol:

لینک ارسال

در ۱۴۰۰/۱۱/۱۶ در ۱۶:۰۲، AdultWolf گفته است:

مهندس برای ثبت نام و ساخت اکانت Huawei Developer Account شماره همراه میخواد که ایران تو لیستش نیست و بعد از اون برای وریفای کردن پاسبورت و ادرش مشخصات .. کامل میخواد ! بنظرت راهی دیگه نیست بشه کی گرفت .

متاسفانه انگاری هواوی دنیارو تحریم کرده تا امریکا هواوی رو.

درضمن داخل سایت b4a چندتا کتابخونه دیدم.

سلام،

بنظرم اگه ما توسعه دهندگان دست به دست هم بدیم و برنامه مون رو برای چنین گوشی هایی سازگار نکنیم کاربرها و افراد معمولی متوجه ضعف این گوشی ها میشن و دیگه کمتر کسی از اونا استفاده میکنه. الان چون همه مثل من و شما توسعه دهنده نیستن و بیشتر توسعه دهندگان برنامه های بزرگ هم میان و برنامه خودشون رو با اونا سازگار می کنن، مردم متوجه این مسائل نمیشن. این قضیه الان مثل آیفون هست و درحالی که گوشی های بالارده مثل S21 و بقیه گوشی های سامسونگ بهتر از آیفون هستن متاسفانه بیشتر افراد جامعه ما برای چشم و هم چشمی میرن آیفون میگیرن و نمیدونن که آیفون یه انحصار طلب بزرگ هست و ios کلوز سورس هست و ممکنه مشکلات و باگ های زیادی داشته باشه و نمیدونن چه مانعی پیش و روی اپلیکیشن های ایرانی و حتی بعضا خارجی گذاشته و حتی اپلیکیشن های بزرگ مثل اسنپ هم نمیتونن توی اپ استور برنامه بزارن.

به طور کلی برای شما توصیه میکنم این خدمات رو برای کاربران دستگاه هایی مثل هواوی پیاده نکنید و داخل اپلیکیشن برای کاربران هواوی توضیح بدین.

اما اگه میخواین پیاده کنین میتونین از یکی از اقوام تون که توی خارج از کشور زندگی میکنن کمک بخواین یا خودتون یک شماره مجازی آمریکا بخرین و کشور رو هم امریکا قرار بدین.

موفق باشین:53:

لینک ارسال

ممنون برای نظرت،

واقعیت اینکه همچین چیزی امکان پذیر نیست ما نمیتونیم وارد جنگ با همچین قول هایی بشیم اونم تا وقتی که وارد کننده ها دارن این گوشی هارو وارد میکنن و مردم هم استقبال از محصولاتشون نشون میدن. حتی دنیا در رقابت با هواوی هم مونده برای همین آمریکا تحریمش کرده.

از زاویه دیگه هم بخواهیم بررسی کنیم شرکت هواوی داشت کارش میکرد محصولات خوب و ارزان قیمت با کیفیت تولید میکرد که تمام دنیا ازشون استفاده میکردن ولی یک باره آمریکا تحریمشون کرد و اینها هم از پایه خواستن روی پایه خودشون وایسن شروع کردن به توسعه سرویس های پایه که وابسته به گوگل و آمریکا نباشه جای تحسین داره ولی چرا برای یک  ثبت نام ساده ایران در این لیست نیست ! کوچکترین کشور ها توی لیستشون هست ولی ایران که یکی از شرکای تجاری نسبتا قوییشون هست پشتیبانی نمیشه.

نظر من اینکه ما کوتاهی کردیم آقایان وارد کننده ما توسعه دهنده هارو ندیدن صرفا فقط وارد کردن بدون ارتباطات قوی و انتقال خواسته مشتری ها به کمپانی هواوی

و ما برنامه نویس ها پشت خودمون نبودیم که چهارتا ایمیل بدیم بگیم چرا به چه دلیل ما برای یه ثبت نام ساده امکان وارد کردن شماره همراه کشورمون نداریم. ما که گوشی شمارو میخریم نباید از سرویس های شماه استفاده کنیم؟ اصلا مگه میشه گوشی فروخته میشه که از سرویس های پایه استفاده بشه.

از نظر بنده این مشکل و  این اشتباه یک موضوع فنی و برای من هیچ ربطی به تحریم و فشار چین یا هواوی به ایران نداره این یه اشتباه یا خطای برنامه نویسی که از تمپلت های آماده استفاده شده از سرویس هایی که کشورای تحریم شده رو از لیستشون برداشتن اینها هم بدون اینکه بدونن این ایران باید تو این لیست باشه پیاده سازیشش کردن.

قطعا با ارتباط جمعی گرفتن با هواوی این مشکل حل باید بشه ولی ما نه بلدیم خواستمون به یه کمپانی بزرگ مطرح کنیم و نه همتش داریم و نه پشت همیم. متاسفانه.💔

لینک ارسال

اول باید ثبت نام کنید و یه اکانت توسعه دهنده بسازید. نکته دیگه اینکه برای بیسیک نیست کتابخونه اش. فقط کاتلینه. یا حداقل من ندیدم ت داکیومنتاش

این لینک آموزش هست که برا کاتلینه

https://medium.com/huawei-developers/integrating-huawei-core-push-kit-90f24c8c5d29

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...