hmid001 4 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی کتابخونه LNsetting رو نداره؟؟اگ بذاره خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ ههههههههه نمی تونی پیدا کنی این رو نیما خودش ساخته تو فروشگاه گداشته من دارم ولی نمیدم چون پخش میشه و نیما هم نارحت میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hmid001 4 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ ههههههههه نمی تونی پیدا کنی این رو نیما خودش ساخته تو فروشگاه گداشته من دارم ولی نمیدم چون پخش میشه و نیما هم نارحت میشه داداش فروشگاه که باز نمیشه منم کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad002 1 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ تروخدا بزار منم لنگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
golabibahbah 4 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام خدمت اساتید گرامی خواهشا و لطفا لینک کتابخانه lnsettings رو قرار بدید چون من کل فروشگاه رو زیر رو کردم پیدا نکردم یا حداقل لینک فروشگاه رو قرار بدید تا برم از اونجا تهیه کنم یا لین که یه کتابخونه مشابه همین با آموزشش برام لطف کنید بذارید الان ده روزه گیر اینم لطفا و خواهشا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۵ سلام و خسته نباشید بنده با آقای قبادی صحبت میکنم اگر رضایت دادن این کتابخونه و 4-5 تا Part آموزشی رو رایگان Share میکنم. بهشون پیام دادم... منتظرم پاسخ بدن برای اطلاع از آخرین اخبار و آموزش های انجمن در کانال تلگرام انجمن عضو شوید: Telegram: Contact @answer_center لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
golabibahbah 4 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/17, 08:42:39، مهدی ایزدی گفته است : سلام و خسته نباشید بنده با آقای قبادی صحبت میکنم اگر رضایت دادن این کتابخونه و 4-5 تا Part آموزشی رو رایگان Share میکنم. بهشون پیام دادم... منتظرم پاسخ بدن برای اطلاع از آخرین اخبار و آموزش های انجمن در کانال تلگرام انجمن عضو شوید: Telegram: Contact @answer_center سلام سلام استاد اینجا هیچ کس جوابمو نمیده حداقل شما برام یه لطفی کن من این کتابخونه LNSETTING رو پیدا نمیکنم داخل سایت هم گشتم دیدم مشکل چند تا از بچه ها هم هست ولی اون اساتیدی که جوابشونو دادن گفته بودن که داخل فروشگاه هست منم رفتم کل فروشگاه رو زیرو رو کردم ولی متاسفانه پیدا نکردم حالا شما یه لطف خیلی بزرگ در حق من کن اگه داخل فروشگاه هست لینکشو برام بذار یا اگه نیست فایلشو برام بذار باور کن الان خیلی وقته دنیالشم باور کن که در راه خدا میخوامش میخوام یه برنامه مذهبی بنویسم ثواب داره کمکم کنی مرسی استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
golabibahbah 4 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ در در 1395/09/17, 08:42:39، مهدی ایزدی گفته است : سلام و خسته نباشید بنده با آقای قبادی صحبت میکنم اگر رضایت دادن این کتابخونه و 4-5 تا Part آموزشی رو رایگان Share میکنم. بهشون پیام دادم... منتظرم پاسخ بدن برای اطلاع از آخرین اخبار و آموزش های انجمن در کانال تلگرام انجمن عضو شوید: Telegram: Contact @answer_center سلام خدمت استاد گرامی استاد شما داخل کانال زدین که تا ساعاتی دیگر تایپیک LNSETTING زده میشه ولی متاسفانه نزدید خواهشا بذارید تایپیک رو اگه آقای قبادی هم موافقت نمیکنن حدافل لینک داخل فروشگاه رو به من بدید آخه من پیداش نمیکنم لطفا جوابمو بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ خدمت شما : عذر میخوام بابت تاخیر... آخه کار مهمی پیش اومد و دو روز نبودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.