moh3n 16 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سلام میخوام یه متن رو از توی لیست ویو پاک کنم. این کد رو نوشتم ولی بعضی موقه ها کار نمیکنه . کسی راه بهتری بلده ؟ For i=0 To ListView1.Size-1 If ListView1.GetItem(i)=label1.text Then ListView1.RemoveAt(i) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ برای حذف یکی از آیتم های لیست ویو میتونید تو رویداد LongClick اش تعریف کنید ، یعنی اگه کاربر انگشتشو روی آیتم نگه داشت اون آیتم حذف بشه. Sub ListView1_ItemLongClick (Position As Int, Value As Object) Dim r As Int r=Msgbox2("ایتم مورد نظر پاک شود؟","حذف ایتم","بله","خیر","",Null) If r=DialogResponse.POSITIVE Then ListView1.RemoveAt(Position) End If این کد میاد سوال میکنه که حذف بشه؟ که در صورت بله زدن ، اون ایتم حذف میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ دستت درد نکنه ولی من میخوام با زدن یک دکمه این کار انجام بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
میخوام یه متن رو از توی لیست ویو پاک کنم.
این کد رو نوشتم ولی بعضی موقه ها کار نمیکنه .
کسی راه بهتری بلده ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.