mohammade79 127 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۴۰۰ سلام دوستان من برای اسکرین میرور کردن روی تلویویون مشکل داشتم و بالا و پایین صفحه همیشه یه نوار سیاه میفتاد که کارم رو خراب میکنه، اومدم رزولیشن رو به 1920*1080 زدم درست شد، فقط اینکه همه چی رو بهم میریزه میخواستم تو اون صفحه خاص رزولبیشن عوض بشه. کد تغییر cmd اینه wm size 1920*1080 هست (Phone.Shell("wm", Array As String ("size", "1920x1080"), Null, Null) این کد اجرا نمیشه متاسفانه گوشی رو هم روت کردم ، میشه بگید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۴۰۰ با استفاده از کتابخونه JavaObject متد زیر رو اجرا کنید import java.io.DataOutputStream; public void runCommand(String size){ try { Process p = Runtime.getRuntime().exec( "su" ); DataOutputStream os = new DataOutputStream(p.getOutputStream()); os.writeBytes("adb shell wm size "+size + "\n"); os.writeBytes("exit\n"); os.flush(); }catch (Exception e) { e.printStackTrace(); } } ورودی تابع هم که مشخصه رزواوشن هست.مثلا 1080x1920 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۴۰۰ Private NativeMe As JavaObject NativeMe.InitializeContext NativeMe.RunMethod("runCommand", "1920*1080") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۴۰۰ سلام میشه توضیح بدید چجوری ولیو رو داخل بیسیک فراخوان کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان من برای اسکرین میرور کردن روی تلویویون مشکل داشتم و بالا و پایین صفحه همیشه یه نوار سیاه میفتاد که کارم رو خراب میکنه،
اومدم رزولیشن رو به 1920*1080 زدم درست شد، فقط اینکه همه چی رو بهم میریزه میخواستم تو اون صفحه خاص رزولبیشن عوض بشه.
کد تغییر cmd اینه wm size 1920*1080 هست
(Phone.Shell("wm", Array As String ("size", "1920x1080"), Null, Null)
این کد اجرا نمیشه متاسفانه گوشی رو هم روت کردم ، میشه بگید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.