Sub Process_Globals
Private xui As XUI
Dim a As String = "Hello Word!"
End Sub
Sub Globals
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Activity.LoadLayout("Layout")
End Sub
Sub Activity_Resume
End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
End Sub
Sub Button1_Click
xui.MsgboxAsync(a, "a:")
End Sub
رو هم یبار سعی کردم داخل یک apk و برنامه دیگه و خالی ران کنم خطا داد . البته زیاد تسلط به جاو ندارم من و شاید اشتباه انجام دادم.. ولی فکر کنم برای هر کامپایل هم یک کد خاص ساخته میشه
امنیت صد در صد میدونم نیست مخصوصا اینجا فقط میخوام بدونم تا چه حد ساده یا سخت هست. مثلا با یه تغییر جزیی در apk هم و کامپایل دوباره یک نفر میتونه سریع همش رو بدست بیاره؟ یا پیچیده تر هست
سوال
rasool.g 135
سلام. b4a در حالت Release (obfuscation)
string هایی که داخل Process_Globals باشن رو تغییر میده و مبهم میکنه یا رمزنگاری میکنه
توضیحات اصلی
و اگه کد بیسیک این باشه
(متغیر استرینگ a فقط مد نظر هستش اینجا مثلا)
به این کد های جاوا تغییر پیدا مکینه
دوستانی که به جاوا تسلط دارند یا تغییر-ریکامپایل apk بلند. ممنون میشم بگن دسترسی به این استرینگ تا چه حد سخت با اسون هستش؟
یک نفر میتونه فایل apk رو دکامپایل کنه
کد هارو تغییر بده
(همین کد msgbox رو مثلا به یک جایی یا به باتن اضافه کنه که مقدار استرینگ رو نشون بده)
public static String _button1_click() throws Exception { B4XViewWrapper.XUI xui = _v6; B4XViewWrapper.XUI.MsgboxAsync(processBA, C0001BA.ObjectToCharSequence(_v5), C0001BA.ObjectToCharSequence("a:")); return ""; }
و فایل apk رو کامپایل کنه و مقدار string رو راحت ببینه و به دست بیاره؟
این ها کدوم و تا حد شدنی یا سخت و اسون هست بنظرتون؟
خود متد vvv13 و
vvv13(new byte[]{65, 39, -40, 89, 109, 53, -19, 1, 103, 102, -109}, 814144);
رو هم یبار سعی کردم داخل یک apk و برنامه دیگه و خالی ران کنم خطا داد . البته زیاد تسلط به جاو ندارم من و شاید اشتباه انجام دادم.. ولی فکر کنم برای هر کامپایل هم یک کد خاص ساخته میشه
امنیت صد در صد میدونم نیست مخصوصا اینجا فقط میخوام بدونم تا چه حد ساده یا سخت هست. مثلا با یه تغییر جزیی در apk هم و کامپایل دوباره یک نفر میتونه سریع همش رو بدست بیاره؟ یا پیچیده تر هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.