IiraniangameI 10 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ واقعا ممنون،تا به الان همه مشکلاتم رو تو این سایت حل کردم. فقط برای خروجی یک مشکل دیگ دارم، وقتی خروجی میگرم و تا آخر میره که خروجی بده،ولی این بار این پیغام رو داد: و این ارور هم بعدش داد: Parsing code. 0.01 Compiling code. 0.06 Compiling layouts code. 0.01 Generating R file. 0.41 Compiling generated Java code. 1.26 Convert byte code - optimized dex. 0.51 Packaging files. 0.47 Copying libraries resources 0.00 Signing package file (private key) 0.86 ZipAlign file. 0.03 Installing file to device. Error No device found. Restarting ADB Server may solve this problem. Tools - Restart ADB Server. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ عزیز شما ADV ، امولاتور رو Run کردید؟؟ اول باید امولاتور رو راه بندازید بعد برنامه رو اجرا کنید. و اگه هم اجرا کردید ، از منوی Tools روی ReStart ADV کلیک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
IiraniangameI 10 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ عزیز شما ADV ، امولاتور رو Run کردید؟؟ اول باید امولاتور رو راه بندازید بعد برنامه رو اجرا کنید. و اگه هم اجرا کردید ، از منوی Tools روی ReStart ADV کلیک کنید. والا کردم به خدا کردم! رستارت کردم! ولی بازم همین ارور رو میده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ امولیتور شما چی هست؟؟ اگه YouWave باشه باید یک رابط دانلود کنید که تو انجمن هست در غیر اینصورت اگه رو گوشی هست که B4a Bridg نصب نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
IiraniangameI 10 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دمت گرم حل شد آقا! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
IiraniangameI 10
واقعا ممنون،تا به الان همه مشکلاتم رو تو این سایت حل کردم.
فقط برای خروجی یک مشکل دیگ دارم،
وقتی خروجی میگرم و تا آخر میره که خروجی بده،ولی این بار این پیغام رو داد:
و این ارور هم بعدش داد:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.