mahdi rezaie 0 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ سلام مهدی هستم تازه میخوام شروع به یادگیری پایتون کنم وقتی میخوام تو ویندوز 7 32 بیتی professional پایتون نصب کنم میگه نیاز داری به سرویس پک یک اما من سرویس پکیک رو دارم مطمئن هم هستم پس مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ سلام و درود. از خطای به وجود آمده اسکرین بزارید لطفا و اینکه یه اسکرین هم از اطلاعات نسخه نصب شده ویندوز بزارید( از گزینه properties استفاده کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi rezaie 0 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۴۰۱ با سلام مشکل حل شد خیلی ممنون نسخه 3.8.10 رو به توصیه یک سایت نصب کردم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi rezaie 0
سلام مهدی هستم تازه میخوام شروع به یادگیری پایتون کنم وقتی میخوام تو ویندوز 7 32 بیتی professional پایتون نصب کنم میگه نیاز داری به سرویس پک یک اما من سرویس پکیک رو دارم مطمئن هم هستم پس مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.