علی اخلاقی 0 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ سلام خدمت همه دوستان سال نو مبارک باشه🌹 من الان ی برنامه دارم مینویسم که داخل این برنامه ی سری فایل دانلود میکنه مشکلی که هست روند دانلود رو نشون نمیده راهی وجود داره؟ از کتابخونه irmedia player استفاده می کنم از ساب خودش استفاده می کنم اما بازم روند رو نمایش نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ از دانلود منیجر کتابخونه زیر استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی اخلاقی 0 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۲ در 21:45، محمدرضا شاهپیری گفته است: از دانلود منیجر کتابخونه زیر استفاده کنید کتابخونه دیگه ای وجود نداره؟ چون من کار با این کتابخونه رو یاد ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی اخلاقی 0
سلام خدمت همه دوستان
سال نو مبارک باشه🌹
من الان ی برنامه دارم مینویسم که داخل این برنامه ی سری فایل دانلود میکنه مشکلی که هست روند دانلود رو نشون نمیده راهی وجود داره؟
از کتابخونه irmedia player استفاده می کنم
از ساب خودش استفاده می کنم اما بازم روند رو نمایش نمیده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.