b4a developer 0 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۴۰۱ سلام دوستان میخوام از حافظه داخلی گوشی یک تصویر رو با ربات تلگرام ارسال کنم ولی من فقط تونستم عکس توی اینترنت رو ارسال کنم.خواهشا منو راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ من فکر نمیکنم ارسال مستقیم ایده خوبی باشه. چون تلگرام مسدوده بهتره یه هاست خارج از کشور بگیرید که دیگه با پ*ر*ا*ک*س*ی و اینا درگیر نباشید. به هر حال فکر کنم به روش زیر میتونید ارسال کنید. البته تست نکردم. Dim pr As PersianFastNetwork Dim multiPart As UploadRequest pr.initialize("pr") multiPart=pr.BuildUploadQuery("https://api.telegram.org/bot<token>/sendMessage","photo") multiPart.addMultipartFile("photo",File.DirDefaultExternal&"/img.png") multiPart.addMultipartParameter("chat_id","your chat id") multiPart.startUpload Private Sub pr_onUploadSucsess(response As String , Tag As Object) Log(response) End Sub Private Sub pr_onUploadError(Error As ResponseError , Tag As Object) Log(Error.ErrorMsage) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ هاست خارجی اگه رایگان باشه خوبه اگه سراغ دارید بهم بگید لطفا.بعد شما با این کتابخونه بصورت مستقیم فرستادید یعنی باید پ * ر * و * ک *س * ی باز باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۱ سلام و درود میتونید عکس رو بفرستید به سرور و از اونجا به ربات بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۴۰۱ من میخوام بدون ارسال به سرور اینکاروبکنم اصلا بهیچ وجه نمیخوام توی پروژه از سرور بغیر از تلگرام استفاده کنم.توی php خودم سورسشودارم که از فایلهای داخل کامپیوتر بدون ارسال به سرور به ربات تلگرام فرستاده میشه ولی توی بیسیک نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ طبق داکیومنتای تلگرام شدنیه. باید یه درخواست از نوع multipart/form-data بفرستین به تابع sendPhoto. لینک داکیومنت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ درسته سورس php که دارم از multipart استفاده کردن ولی چطور توی بیسیک ازش استفاده کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۱۵ در 12:08، b4a developer گفته است: بصورت مستقیم فرستادید یعنی باید پ * ر * و * ک *س * ی باز باشه بله حتما نیاز به پ * ر * و * ک *س * ی هست وگرنه ارسال نمیشه در ۱۴۰۱/۱/۱۵ در 12:08، b4a developer گفته است: هاست خارجی اگه رایگان باشه خوبه اگه سراغ دارید بهم بگید لطفا با هاست رایگان که بعید میدونم بشه. باید سرور بگیرید یا هاست غیر رایگان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ میتونید از کتابخونه زیر استفاده کنید. با دستور آپلود. خود کتابخونه HttpUtils2 هم شاید بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۱ من برای ارسال به ربات تلگرام از یک سایت واسط استفاده کردم که میاد دستورات API رو ریکوست میکنه چون تلگرام نیاز به پ * ر * و * ک *س * ی داره .حالا با این کتابخونه میشه همچین کاری کرد یا نه؟یعنی بنده با گت المنت اینکارو کردم لینک سایت واسط https://www.httpdebugger.com/Tools/ViewHttpHeaders.aspx لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۴۰۱ هاست خارجی چطور میشه خرید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۱۴ در ۱۱:۰۹، b۴a developer گفته است: من برای ارسال به ربات تلگرام از یک سایت واسط استفاده کردم که میاد دستورات API رو ریکوست میکنه چون تلگرام نیاز به پ * ر * و * ک *س * ی داره .حالا با این کتابخونه میشه همچین کاری کرد یا نه؟یعنی بنده با گت المنت اینکارو کردم لینک سایت واسط https://www.httpdebugger.com/Tools/ViewHttpHeaders.aspx خیر شدنی نیست.این سایت ریکوئست multipart رو پشتیبانی نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۴۰۱ یعنی با کتابخونه شما میشه؟اگه میشه لطفا یه مثال با کد بهم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
b4a developer 0
سلام دوستان میخوام از حافظه داخلی گوشی یک تصویر رو با ربات تلگرام ارسال کنم ولی من فقط تونستم عکس توی اینترنت رو ارسال کنم.خواهشا منو راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.