b4a developer 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۴۰۱ سلام دوستان و اساتید.میخوام لیست فایلهای یک پوشه درون هاست رو دریافت کنم یا مثلا یک فایل رو حذف کنم .لطفا راهنمایی کنید. این کدرو داخل فایل phpنوشتم و اونو توی هاست آپلود کردم ولی هیچی نشون نمیده حتی اسم پوشه رو هم جایگزین کردم توی کد. <?php $directory = '/system/infomation/'; $it = new RecursiveIteratorIterator(new RecursiveDirectoryIterator($directory)); while($it->valid()) { if (!$it->isDot()) { echo 'SubPathName: ' . $it->getSubPathName() . "\n"; echo 'SubPath: ' . $it->getSubPath() . "\n"; echo 'Key: ' . $it->key() . "\n\n"; } $it->next(); } ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
b4a developer 0 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۴۰۱ مشکل حل شد تشکراز همه <?php $return_array = array(); if ($handle = opendir('.')) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if($file == "." or $file == "..") { } else { $return_array[] = $file; } } echo json_encode($return_array); closedir($handle); } ?> این کدرو در هر پوشه از هاست که میخواید لیست فایلها نمایش داده بشه آپلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
b4a developer 0
سلام دوستان و اساتید.میخوام لیست فایلهای یک پوشه درون هاست رو دریافت کنم یا مثلا یک فایل رو حذف کنم .لطفا راهنمایی کنید.
این کدرو داخل فایل phpنوشتم و اونو توی هاست آپلود کردم ولی هیچی نشون نمیده حتی اسم پوشه رو هم جایگزین کردم توی کد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.