کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان خب اول دانلود عکس رو آموزش میدم.برای این کار باید کتابخوانه httpUtils2 رو داشته باشید Sub Globals Dim job As HttpJob Private ImageView1 As ImageView End Sub imageview رو تعریف کردم که عکسی که دانلود شد رو توش نمایش بدیم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("test") If FirstTime = True job.Initialize("EsmeJob",Me) job.Download("www.basic4android.org/axeKa3ra") End If End Sub خب این Esme job چیز خاصی نیست حالت EventName نداره فقط یه اسم واسش گذاشتیم تو قسمت job.download هم لینک اون عکس رو میزاریم که دانلود بشه Sub jobdone If job.Success ImageView1.SetBackgroundImage(job.GetBitmap) Else Log("Error: " & job.ErrorMessage) End If job.Release End Sub خب تو خط اول گفتیم که اگه دانلود با موفقیت انجام شد پس زمینه imageView ما بشه همین عکسی که دانلود شده بعد از else هم که دیگه معلومه اگه دانلود نشد یه پیام ارور که پیش فرض خود کتابخونست رو نمایش میده خب تا اینجا دانلود عکس رو توضیح دادم.حالا آموزش دانلود فایل و نحوه ذخیره کردنش. ُsub activity.create مثل همون قبلیه میریم سراغ sub jobDone Sub JobDone(job As HttpJob) If job.Success Then Dim out As OutputStream = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "filename.dat", False) File.Copy2(job.GetInputStream, out) out.Close '<------ very important Else Log("Error: " & job.ErrorMessage) End If job.Release End Sub تو خط اول گفتیم که اگه دانلود با موقیت انجام شد خط دوم : DirRootExternal که با این ما فایل رو تو حافظه خارجی ذخیره میکنیم و اسم پوشه تشکیل شده ( پوشه برای ذخیره فایل دانلود شده ) همون "filename.dat" هست که به دلخواه میتونین هر اسمی که خواستین براش بزارین و اون قسمت که out.close هست رو حتما باید بنویسین وگرنه به مشکل بر میخورین امیدوارم تونسته باشم خوب آموزش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ امیدوار باش چون کارت درسته مرسی اگر در مورد روند دانلود هم بتونی آموزش بذاری ProgressBar منظورمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ شما میتونی توی رویداد Progress Chnage اگه داره چون چک نکردم و بیسیک در اختیار ندارم و مبتونی مقدار یک ProgressBar رو برابر کنی با آرگومان مربوط به رویداد مورد نظر راهنمایی بود و جواب کامل و جامعی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام و درود البته روش ProgressBar معمولا واسه دانلود فایل هایی که حجم تقریبا رو به زیاد یا زیادی دارن استفاده میشه نمونه سورس رو پیدا کردم و براتون پیوست کردم فرصت سورس کد نوشتن و آموزش رو ندارم متاسفانه. موفق باشید LargeFileDownload.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dr.soosmar 11 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ این همه کد و لایوت واسه یه نمایش درصد دانلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راه ساده تری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ *اشک کوچک**اشک کوچک**اشک کوچک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ من از لینک مستقیم استفاده میکنم تو برنامه هام. یعنی تو یکیشون که کاربر باید فابلی رو دانلود میکرد توضییح داده بودم که دانلود منیجر رو گوشی نصب باشه. به همین راحتی!! هم کار شما سبک تره و هم دانلود منیجر حرفه ای تر. خودم به شخصه واسه یکی از ربرنامه های صوتی ازش استفاده کردم .*خنده* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ می شه راهنمایی کنید ؟؟؟ بخش دانلود و نمایش عکس ارور می ده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ می شه راهنمایی کنید ؟؟؟ بخش دانلود و نمایش عکس ارور می ده . دوست عزیز از شما بعیده . بعد از 216 پست هنوز سوال خودتون رو درست مطرح نکردید وقتی میگید خطا میده فکر کنم باید بگید چه خطایی هم میده. البته فکر کنم *herher* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز از شما بعیده . بعد از 216 پست هنوز سوال خودتون رو درست مطرح نکردیدوقتی میگید خطا میده فکر کنم باید بگید چه خطایی هم میده. البته فکر کنم *herher* ببخشید . برنامه Run می شه ... اما بعد از چند ثانیه که اجرا شد روی املاتور youwave خطا می ده !!: این هم از کد هام : Sub Globals Private ImageView1 As ImageView Dim baresh As HttpJob End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("main") If FirstTime = True Then baresh.Initialize("d",Me) baresh.Download("http://www.jetplan.com/weather/data/maps/mesfcpc24.gif") End If End Sub Sub jobdone If baresh.Success Then ImageView1.SetBackgroundImage(baresh.GetBitmap) Else Log("Error: " & baresh.ErrorMessage) End If baresh.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ آقای ایزدی یا دوستان دیگه! کد زیر رو برای جاب دان نوشتم ولی توی خط openoutput ارور میده و میگه no such file or directory Sub jobdone(job As HttpJob) If job.Success=True Then If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"Rahrovan/Sound/plt/"&code) Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"Rahrovan/Sound/plt/"&code) End If Dim ins As InputStream Dim outs As OutputStream ins=job.GetInputStream outs=File.OpenOutput(File.DirRootExternal,"Rahrovan/Sound/plt/"&code&"/m"&z&".mp3",False) File.Copy2(ins,outs) ins.Close outs.Close Log("Job completed: " & http.Success) ToastMessageShow("فایل با موفقیت ذخیره و آماده اجرا میباشد...",True) Else ' ToastMessageShow("فایل مورد نظر یافت نشد!",False)' Log("Error: " & http.ErrorMessage) End If http.Release End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ عزیزم اول باید چک کنی ببینی این پوشه ها ساخته و یا موجود هستن و بعد از این آدرس استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ عزیزم اول باید چک کنی ببینی این پوشه ها ساخته و یا موجود هستن و بعد از این آدرس استفاده کنی سلام وممنون از پاسختون. اگه دقت بکنین من اول کدم همین چک رو انجام داده م! ولی مشکل فهمیدم از کجاست!! یک بی دقتی! دقیقا توی همون کد چک کردن دایرکتوری، false رو نذاشته بودم یعنی if file.exists( , )=false قسمت قرمز رنگ رو نداشته بودم!! الان شکر خدا دانلود انجام میشه و پوشه هم ساخته میشه ولی به یه مشکل عجیب برخوردم!! من برنامه م به این شکله که مثلا 10 تا متن دارم که کاربر از لیست وارد هر کدوم از این متن ها میشه و هر متن هم یه l.tag مخصوص خودش رو داره که داخل متغیر z ذخیره میشه. من فایل های روی سرور رو طبق همین خاطرات نامگذاری کرده م. یعنی اگه کاربر، داخل متن شماره 3 روی لینک دانلود کلیک کنه، فایل شماره 3 رو از سرور دانلود بکنه. link1="http://bayanbox.ir/download/8384160606485472633/m"&z&".mp3" مشکل اینجاست: الان روی سرور یک فایل بیشتر ندارم و باشماره 10 ذخیره ش کردم و طبیعتا باید موقعی که متغیر z برابر 10 میشه اون فایل دانلود بشه و در بقیه متن ها (با شماره غیر از 10) پیام خطا برای دانلود باید داده بشه. ولی در کمال تعجب داخل هر متنی باشم با z های مختلف، همون فایل با شماره 10 دانلود میشه و با شماره متنی که داخلش هستم ذخیره میکنه. حتی آدرس هم که log میکنم مثلا شماره 3 هستش و باید خطا بده. ولی اینطور نیست و همون فایل شماره 10 رو دانلود میکنه و با شماره 3 ذخیره میکنه!! (من قبل از استفاده از ماژول های largefiledownload که از کتابخانه httputils2 استفاده می کردم، به درستی این اتفاق برام میفتاد. یعنی در متنهای غیر از شماره 10 پیام خطا دریافت میکردم. ولی بعد از استفاده از این ماژول ها به این مشکل خوردم.) کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ کسی نیست جواب مارو بده روزه همه رو برده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سلام وممنون از پاسختون. اگه دقت بکنین من اول کدم همین چک رو انجام داده م! ولی مشکل فهمیدم از کجاست!! یک بی دقتی! دقیقا توی همون کد چک کردن دایرکتوری، false رو نذاشته بودم یعنی if file.exists( , )=false قسمت قرمز رنگ رو نداشته بودم!! الان شکر خدا دانلود انجام میشه و پوشه هم ساخته میشه ولی به یه مشکل عجیب برخوردم!! من برنامه م به این شکله که مثلا 10 تا متن دارم که کاربر از لیست وارد هر کدوم از این متن ها میشه و هر متن هم یه l.tag مخصوص خودش رو داره که داخل متغیر z ذخیره میشه. من فایل های روی سرور رو طبق همین خاطرات نامگذاری کرده م. یعنی اگه کاربر، داخل متن شماره 3 روی لینک دانلود کلیک کنه، فایل شماره 3 رو از سرور دانلود بکنه. link1="http://bayanbox.ir/download/8384160606485472633/m"&z&".mp3" مشکل اینجاست: الان روی سرور یک فایل بیشتر ندارم و باشماره 10 ذخیره ش کردم و طبیعتا باید موقعی که متغیر z برابر 10 میشه اون فایل دانلود بشه و در بقیه متن ها (با شماره غیر از 10) پیام خطا برای دانلود باید داده بشه. ولی در کمال تعجب داخل هر متنی باشم با z های مختلف، همون فایل با شماره 10 دانلود میشه و با شماره متنی که داخلش هستم ذخیره میکنه. حتی آدرس هم که log میکنم مثلا شماره 3 هستش و باید خطا بده. ولی اینطور نیست و همون فایل شماره 10 رو دانلود میکنه و با شماره 3 ذخیره میکنه!! (من قبل از استفاده از ماژول های largefiledownload که از کتابخانه httputils2 استفاده می کردم، به درستی این اتفاق برام میفتاد. یعنی در متنهای غیر از شماره 10 پیام خطا دریافت میکردم. ولی بعد از استفاده از این ماژول ها به این مشکل خوردم.) کسی میتونه راهنمایی کنه؟ اینطور که من می فهمم لینک های دانلود "بیان" تمایزش توی همون کد داخل آدرس هست و نام فایل خیلی اهمیتی نداره!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام من با یه دکمه لینکارو از دیتابیس میگیرم میارم تو مولتی پنل وبا تگ دانلود میکنم ومیخوام بااسمی که تو دیتابیس تو ستون name نوشتم ذخیره اش کنم وطبق روشی که شما گفتید عمل کردم ولی ارور میده؛ این کدهام هستن ببین کجاش اشتباه نوشتم ؟؟؟؟ممنون Sub Process_Globals Dim sql2 As SQL End Sub Sub Globals Private Panel1 As Panel Private ScrollView2 As ScrollView Dim Stopint As Int=5%y Private img1 As ImageView Private Buttondownload As Button Dim htt As HttpJob Dim cur1 As Cursor Private ps As Panel Private p1 As Panel End Sub (Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean (ScrollView2.Initialize(2000dip (p1.AddView(ScrollView2,0,0,100%x,100%y ("File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db (sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",False ("cur1=sql2.ExecQuery("SELECT * From tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 30 For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim ps As Panel ("ps.Initialize("ps (ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,Stopint,100%x,100%Y Stopint=Stopint+150dip ("ps.LoadLayout("nn Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If ("Buttondownload.tag = cur1.GetString("Logo ScrollView2.Panel.Height=Stopint Next End Sub (Sub JobDone (Job As HttpJob ProgressDialogHide If Job.Success=True Then If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"myapp") = False Then ("File.MakeDir(File.DirRootExternal,"myapp End If Dim i1 As InputStream Dim o1 As OutputStream i1 = Job.GetInputStream (o1 = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/myapp",cur1.GetString("name"),False (File.Copy2(i1,o1 i1.Close o1.Close ToastMessageShow("با موفقیت ذخیره شد",False) End If If Job.Success=False Then ToastMessageShow("اینترنت گوشی شما قطع میباشد!",True) End If Job.Release End Sub _ Sub Buttondownload_Click Dim izy As Button izy = Sender If File.Exists(File.DirRootExternal & "/myapp",cur1.GetString("name")) = False Then (htt.Initialize("htt",Me (htt.Download(izy.Tag ProgressDialogShow("در حال دانلود") End If If File.Exists(File.DirRootExternal & "/myapp",cur1.GetString("name")) = True Then ToastMessageShow("فایل وجود دارد!",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ خطایی رو که میده قرار بدید(اسکرین) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ خطایی رو که میده قرار بدید(اسکرین) سلام اینم اسکرین شات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اخطار مربوط به ادرس دهی فایل شما میشه ادرس ذخیره رو بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام اینم اسکرین شات اخطار مربوط به ادرس دهی فایل شما میشه ادرس ذخیره رو بررسی کنید سلام میدونم ولی اصلا ذخیره نمیشه که بخوام مسیرشو بررسی کنم؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ مجید آرتا در تاریخ 10 Jul 2015 - 11:58 صبح گفته است خطایی رو که میده قرار بدید(اسکرین) سلام اینم اسکرین شات پیش نمایش پیوست ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.