stnima 11 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۴۰۱ سلام میخوام عددی که از ادیت تکس میگیرم رو با یک حرف جمع کنم یعنی اگر از ادیت تکس عدد 25 رو گرفتم بیا با D جمع کنه و بشه D25 که بتونم این مقدار رو نمایش بدم. ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۳/۸ در ۲۱:۴۷، stnima گفته است: سلام میخوام عددی که از ادیت تکس میگیرم رو با یک حرف جمع کنم یعنی اگر از ادیت تکس عدد 25 رو گرفتم بیا با D جمع کنه و بشه D25 که بتونم این مقدار رو نمایش بدم. ممنون از راهنماییتون سلام توی b4a برای این کار باید از & استفاده کنید. Dim a As string a="D"&EditText1.text همچنین لطفا پرسش های خودتون رو در تالار پرسش و پاسخ بیسیک فور اندروید مطرح کنید نه در تالار آموزش متنی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stnima 11
سلام میخوام عددی که از ادیت تکس میگیرم رو با یک حرف جمع کنم یعنی اگر از ادیت تکس عدد 25 رو گرفتم بیا با D جمع کنه و بشه D25 که بتونم این مقدار رو نمایش بدم.
ممنون از راهنماییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.