raouf4850 150 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه مشکلی در کامپایل برام پیش اومده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.01s) Compiling code. (0.27s) Compiling layouts code. (0.06s) Generating R file. (0.05s) Compiling generated Java code. (1.54s) Convert byte code - optimized dex. (0.62s) Packaging files. (0.38s) Copying libraries resources (0.02s) Signing package file (debug key). (0.68s) ZipAlign file. (0.03s) Installing file to device. Error pkg: /data/local/tmp/book.apk Failure [INSTALL_FAILED_VERSION_DOWNGRADE] این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ کردم نشد بازم /ه گرفتاری ای گیر کردیم خدایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ برادر در سایت مرجع این مشکل رو با re-install ایمولیتور حل کردن ایمولیتور خودتو عوض کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید VersionCode برنامه رو بالاتر ببرید. یا هم برنامه رو اول از گوشی یا لیمولاتور Unistall کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ توی تمام برنامه ها ام اینجوری شده تمام سورسایی که داشتم + من امولیتور رو تازه نصب کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ پس مشکل از emulatore ، دوباره نصبش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
raouf4850 150
سلام
دوستان من یه مشکلی در کامپایل برام پیش اومده
این دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.