mohammade79 127 ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۴۰۱ سلام دوستان خسته نباشید سیستم های پوش داغون شدن نجوا که مشکل داره کلا با سیستم بی فور ای ، پوشه هم لایبری نداده چیکار کنیم ؟ خیلی وقته دیگه برنامه ها پوش ندارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 24 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۳/۲۱ در ۲۱:۲۳، mohammade۷۹ گفته است: اقا منم داشتم چنین سیستمی ولی مگه هیتلر نشده اونجا؟ سرویس پوش مشکلی نداره ، فقط دیتابیس و ... فیلتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۴۰۱ من از گوگل فایربیس استفاده میکنم سالهاست و مشکلی نداشتیم تمام این مدت تقریباً از سال 94 با فایربیس دارم پوش میفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 21 خرداد، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۳/۲۱ در ۱۸:۳۲، mohammad-alone گفته است: من از گوگل فایربیس استفاده میکنم سالهاست و مشکلی نداشتیم تمام این مدت تقریباً از سال 94 با فایربیس دارم پوش میفرستم اقا منم داشتم چنین سیستمی ولی مگه هیتلر نشده اونجا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۴۰۱ سرویس پوشه تغییر پیدا کرده به "پوش پل" سرچ کنید "پوش پل" رو لایببری هم داره میتونید پیاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammade79 127
سلام دوستان خسته نباشید سیستم های پوش داغون شدن نجوا که مشکل داره کلا با سیستم بی فور ای ، پوشه هم لایبری نداده چیکار کنیم ؟ خیلی وقته دیگه برنامه ها پوش ندارن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.