mamix 2 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان سلام و درود بازار این گیر رو داده این یعنی چی؟ من هرچقدر نگاه میکنم اصلا خواندن مطالب دشوار نیست!!! حاشیه ای از سمت راست صفحه برای مطالب در نظر بگیرید تا خواندن متن ها برای کاربر دشوار نباشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ یعنی label ای که توش متن کتاب هست رو به جای اینکه بیایید بگید Label1.SetLeftAndRight(0,100%x) بر فرض مثال بیایید بگید Label1.SetLeftAndRight(2%x,98%x) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ شاید توگوشی یاایمولاتور شما دشوار نباشه ... طبق گفتشون شما یکم فاصله از هر طرف در نظر بگیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamix 2
دوستان سلام و درود
بازار این گیر رو داده این یعنی چی؟
من هرچقدر نگاه میکنم اصلا خواندن مطالب دشوار نیست!!!
حاشیه ای از سمت راست صفحه برای مطالب در نظر بگیرید تا خواندن متن ها برای کاربر دشوار نباشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.