DexterFstone 396 ارسال شده در 9 تیر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۴۰۱ سلام چطوری میشه فهمید که کاربر برنامه را بسته. (خروج کرده از طریق task و صفحات اخیر) Activity_Pause تست کردم کاربردی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۴/۱۲ در 18:23، امیرحسین قاسمی گفته است: همانطور که گفتم این کد رو باید توی یه سرویس پایدار استفاده کنین. سرویس پایدار چطوری میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۴/۱۲ در 07:51، DexterFstone گفته است: سرویس پایدار چطوری میشه؟ در نسخه های جدید اندروید باید یه دسترسی خاصی بگیرید اگه اشتباه نکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 11 تیر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۴۰۱ برای این کار راه استادنداردش استفاده از LifecycleObserver هست. باید توی کلاس application یه کلاس به شکل زیر بسازید private class AppLifecycleListener:DefaultLifecycleObserver{ override fun onStart(owner: LifecycleOwner){ super.onStart(owner) Logger.loge("برنامه باز شد") } override fun onStop(owner: LifecycleOwner){ super.onStop(owner) Logger.loge("برنامه بسته شد") } } تو متد onCreate هم با شکل زیر رجیستر کنید ProcessLifecycleOwner.get().lifecycle.addObserver(AppLifecycleListener()) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۴/۱۱ در 22:23، محمدرضا شاهپیری گفته است: برای این کار راه استادنداردش استفاده از LifecycleObserver هست. باید توی کلاس application یه کلاس به شکل زیر بسازید private class AppLifecycleListener:DefaultLifecycleObserver{ override fun onStart(owner: LifecycleOwner){ super.onStart(owner) Logger.loge("برنامه باز شد") } override fun onStop(owner: LifecycleOwner){ super.onStop(owner) Logger.loge("برنامه بسته شد") } } تو متد onCreate هم با شکل زیر رجیستر کنید ProcessLifecycleOwner.get().lifecycle.addObserver(AppLifecycleListener()) استاد این کدی ک نوشتین مال B4A یا استودیو؟ من برای B4A میخواستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۴۰۱ سلام اگه برنامه کاملا بسته باشه، خود برنامه نمیتونه تشخیص بده که بسته یا باز هست. برای فهمیدن این مورد باید اول یه سرویس استیبل و پایدار بسازین تا در پس زمینه فعال باشه. حالا توی اون سرویس هر موقع که خواستیم چک کنیم برنامه باز هست یا بسته، باید بسته یا باز بودن تک تک اکتیویتی هارو چک کنیم: If IsPaused(Main) Then ToastMessageShow("اکتیویتی بسته است",False) Else ToastMessageShow("اکتیویتی باز است",False) End If کد بالا چک میکنه اکتیویتی Main باز هست یا بسته! همانطور که گفتم این کد رو باید توی یه سرویس پایدار استفاده کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام چطوری میشه فهمید که کاربر برنامه را بسته. (خروج کرده از طریق task و صفحات اخیر) Activity_Pause تست کردم کاربردی نداشت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.