Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اگر من از پرداخت درون برنامه ای ( جهت حمایت اگر نه برنامه رایگانه ) در برنامم استفاده کنم تبلیغات عدد هم می تونم قرار بدم ؟ البته برنامه رایگان هست و صرفا جهت حمایت است . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ آره بابا تو برنامتو درون پرداخت کن کلا تا وقتی که پرداختی انجام نشده مجازی از تبلیغات استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اگر من از پرداخت درون برنامه ای ( جهت حمایت اگر نه برنامه رایگانه ) در برنامم استفاده کنم تبلیغات عدد هم می تونم قرار بدم ؟ البته برنامه رایگان هست و صرفا جهت حمایت است . ممنون داداش کجا میتونم پرداخت درون برنامه ای یاد بگیرم ؟؟؟؟ تو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟؟ خیلی دنبالش گشتم اما پیدا نکردم لطفا یکم راهنمایی کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ داداش کجا میتونم پرداخت درون برنامه ای یاد بگیرم ؟؟؟؟ تو از کجا یاد گرفتی ؟؟؟؟ خیلی دنبالش گشتم اما پیدا نکردم لطفا یکم راهنمایی کن آموزشش تو قسمت آموزش های تصویری سایت هست. با یه سرچ تو گوگل هم پیدا می کنید. کتابخانه خاصی داره که باید بخرید از 10 تومن شروع می شه تا 50 تومن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
اگر من از پرداخت درون برنامه ای ( جهت حمایت اگر نه برنامه رایگانه ) در برنامم استفاده کنم تبلیغات عدد هم می تونم قرار بدم ؟ البته برنامه رایگان هست و صرفا جهت حمایت است .
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.