DexterFstone 396 ارسال شده در 6 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۴۰۱ سلام همونطور ک میدونید اپ ها اطلاعات مختلی را توی گوشی ذخیره میکنن حال سوال من اینجاست که چطور میتونم به این اطلاعات دسترسی داشت و یا حتی ویرایشش کرد تا جایی که بررسی کردم اکثر اطلاعات توی پوشه android توی حافظه داخلی نیستن خب سوال من اینجاست این اطلاعات کجا هستن و ی روش دسترسی بشون معرفی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۴۰۱ سلام و درود. کلا سه نوع فضای اختصاصی برای هر اپلیکیشن وجود داره. 1:حافظه داخلی قابل دسترس (پوشه Android/data/packagename توی حافظه داخلی) 2:حافظه خارجی قابل دسترس (پوشه Android/data/packagename توی حافظه خارجی ) 3:حافظه داخلی غیر قابل دسترس که تو پوشه data/data/packagename هست و هیچ کسی غیر از خود اپ نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه مگر با دسترسی روت با گرفتن دسترسی روت و استفاده از یه فایل منیجر مثل rootexplorer میتونید به حافظه پنهان اپلیکیشنها دسترسی پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.