berayan 90 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام من می خوام چند خط از یک فایل تکست را باهم فراخوانی کنم* و در یک لیبل نمایش دهم اما دقیقا نمی دانم چگونه* البته با این کد استخراج میکنم * *text=list.get اما فقط یک خط *، می خوام چند خط خواص رو استخراج و نمایش بدم* در یک کد و باهم اگر امکان داره راهنمایی کنید .b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام .خوش آمد بهتون میگم. میتونی یک ListView در کد نویسی تعریف کنی و فقط اون رو Initialize کنی ولی AddView رو انجام ندید. بعد راحت میتونی GetItem کنید و هر آیتم مشخصی رو که مدّ نظرتون هست رو بگیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 berayan 90 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام ممنون از پاسخ . من می خوام مثلا ، از فایل تکست خط 1 تا 5 رو استخراج و رنگ اون رو قرمز کن و در لیبل نمایش بده ، بعد خط 6 تا 10 رو سبز کن و در لیبل نمایش بده . اگر امکان داره کمی کامل تر توضیح دهید . بنده در برنامه نویسی مبتدی هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بفرمایید یک نمونه سورس کد براتون پیوست کردم. Read Line In ListView And Add Special Items To Label.rar 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 berayan 90 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ ممنون . مشکل حل شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 good_boy 10 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام میشه بگید مسیر دقیق این فایل در گوشی کجاست؟ b4a.txt با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام من می خوام چند خط از یک فایل تکست را باهم فراخوانی کنم*
و در یک لیبل نمایش دهم اما دقیقا نمی دانم چگونه*
البته با این کد استخراج میکنم * *text=list.get
اما فقط یک خط *، می خوام چند خط خواص رو استخراج و نمایش بدم*
در یک کد و باهم
اگر امکان داره راهنمایی کنید .b4a
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده