Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام ( هر چی گشتم پیدا نکردم! ) چطوری می تونم در یک فیلد دیتابیس جستجو کنم ؟ مثلا یه فیلد دارم به نام MATN . حالا می خوام تو تمامی رکورد های اون جستجو بشه. در یک لیست ویو هم مکانش رو نشون بده و با کلیک روی اون به اون مطلب بره . آخه من یک فیلد هم به نام NAME دارم . فکر کنم منظورم را فهمیده باشید . لطفا کد بگذارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) '''''''''''''''''avval khali mikonam listo'''''''' listview1.Clear Farakhani1.SingleLineTitr("dataravan.db",List.SQL1,List.Cursor1,"SELECT * FROM mytable WHERE list LIKE '%" & EditText1.Text & "%'",listview1,"list","id") End Sub Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) List.ListViewValue = Value StartActivity(matlab) End Sub کتابخونه فراخوانی فعال کنید اگر هم ندارید تو سایت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ با دستور like در query میشه مثال SELECT MATN FROM mytable WHERE MATN LIKE '%serach%' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ با دستور like در query میشه مثال SELECT MATN FROM mytable WHERE MATN LIKE '%serach%' ببخشید اما منظور من رو نفهمیدید . می گم می خوام جستجو کنم ... مثلا کاربر توی یک ادیت تکست یک کلمه رو می نویسه بعد روی یک باتون کلیک می کنه. تو یک لیست ویو نتایج نمایش داده بشه . اصلا بیاید در عنوان جستجو کنیم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ خوب برادر بذار تو حلقه مقادریر رو با دستور بالا بگیر بریز در لیست به جای سرچ باید از متغیر استرینگ استفاده کنی و حتما کرسرتو ذخیره کنی برای مثال با استفاده از مپ اونطوری میتونی ادرس کرسرتو هم داشته باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) '''''''''''''''''avval khali mikonam listo'''''''' listview1.Clear Farakhani1.SingleLineTitr("dataravan.db",List.SQL1,List.Cursor1,"SELECT * FROM mytable WHERE list LIKE '%" & EditText1.Text & "%'",listview1,"list","id") End Sub Sub listview1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) List.ListViewValue = Value StartActivity(matlab) End Sub کتابخونه فراخوانی فعال کنید اگر هم ندارید تو سایت هست این خط دستور جستجو هست ؟ Farakhani1.SingleLineTitr("dataravan.db",List.SQL1,List.Cursor1,"SELECT * FROM mytable WHERE list LIKE '%" & EditText1.Text & "%'",listview1,"list","id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ آره اون برای جستجوی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام ( هر چی گشتم پیدا نکردم! )
چطوری می تونم در یک فیلد دیتابیس جستجو کنم ؟
مثلا یه فیلد دارم به نام MATN . حالا می خوام تو تمامی رکورد های اون جستجو بشه. در یک لیست ویو هم مکانش رو نشون بده و با کلیک روی اون به اون مطلب بره . آخه من یک فیلد هم به نام NAME دارم .
فکر کنم منظورم را فهمیده باشید .
لطفا کد بگذارید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.