amir abbas shahsavari 0 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۴۰۱ سلام دوستان موقع کامپایل کردن اپ ارور Object reference not set to an instance of an object. ظاهر میشه. مشکلش و راه حل چیه؟ لطفا زودتر جواب بدید نیاز دارم. ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir abbas shahsavari 0 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۱ همه متغیر ها رو چک کردم ولی مشکلی نداشتن و همنام نبودن متاسفانه نمیتونم سورس رو بفرستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۵/۲۳ در 18:04، amir abbas shahsavari گفته است: سلام دوستان موقع کامپایل کردن اپ ارور Object reference not set to an instance of an object. ظاهر میشه. مشکلش و راه حل چیه؟ لطفا زودتر جواب بدید نیاز دارم. ممنونم سلام باید بررسی کنید شاید دوتا Object اسم مشابه دارند باید کدتون یا پروژتون را پیوست کنید تا بررسی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir abbas shahsavari 0
سلام دوستان
موقع کامپایل کردن اپ ارور Object reference not set to an instance of an object. ظاهر میشه.
مشکلش و راه حل چیه؟
لطفا زودتر جواب بدید نیاز دارم.
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.