fun_code 216 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۱ سلام من یه html دارم. در پوشه Files که کپی میکنم در وب ویو با کد زیر نمایش میده : WebView1.LoadUrl("file:///android_asset/index.html") اما وقتی در یک پوشه دیگه مثلا test کپی میکنم با کد زیر بازش نمیکنه و مینویسه فایل یافت نشد. WebView1.LoadUrl("file:///android_asset/test/index.html") چون قراره سایت بزرگتری (که شامل حدود 20 فایل مجاورش هست) رو آفلاین باز کنم ، نمیشه داخل یک پوشه نباشه ... با کد زیر هم تست کردم نشد : WebView1.LoadUrl(xui.FileUri(File.DirAssets, "test/index.html")) یک تابع هم Erel نوشته بود و تست کردم نشد ! دلیلش باز نشدنش چیه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۱ سلام فکر میکنم توی نسخه های جدید B4A نمیشه Assets رو پوشه بندی کرد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۴۰۱ سلام توی انجمن دید نوشته بود که پوشه بندی برای برخی قابلیت ها تداخل داره شاید این مورد هم جزو همین باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۴۰۱ اصلا اینم بگذریم ، چطور میشه پارامتر فرستاد ؟ پارامتر که میفرستم مینویسه net::ERR_INVALID_URL لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۵/۲۷ در 16:52، fun_code گفته است: با کد زیر هم تست کردم نشد : WebView1.LoadUrl(xui.FileUri(File.DirAssets, "test/index.html")) یک تابع هم Erel نوشته بود و تست کردم نشد ! دلیلش باز نشدنش چیه ؟! سلام یه ایگنور بذار آخرش حله: Activity.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets, "tt/t.png")) 'ignore web.LoadUrl(xui.FileUri(File.DirAssets, "icon\test.htm")) 'ignore لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ اگه از حالت دیباگ استفاده میکنی کد زیر را هم به برنامه اضافه کن #DebuggerForceStandardAssets: true لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام
من یه html دارم.
در پوشه Files که کپی میکنم در وب ویو با کد زیر نمایش میده :
WebView1.LoadUrl("file:///android_asset/index.html")
اما وقتی در یک پوشه دیگه مثلا test کپی میکنم با کد زیر بازش نمیکنه و مینویسه فایل یافت نشد.
WebView1.LoadUrl("file:///android_asset/test/index.html")
چون قراره سایت بزرگتری (که شامل حدود 20 فایل مجاورش هست) رو آفلاین باز کنم ، نمیشه داخل یک پوشه نباشه ...
با کد زیر هم تست کردم نشد :
WebView1.LoadUrl(xui.FileUri(File.DirAssets, "test/index.html"))
یک تابع هم Erel نوشته بود و تست کردم نشد !
دلیلش باز نشدنش چیه ؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.