erayan 23 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ من از کتابخانه پرداخت کافه بازار استفاده می کنم زمانیکه کافه بازار روی گوشی نصب نباشه با کلیک روی بخش پرداخت خطا نمایش داده میشه چطور میشه این خطا رو با یک هشدار جایگزین کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۴۰۱ سلام وقت بخیر جستجو میکردید داخل اینترنت یا انجمن مطالب زیادی بود در رابطه با تست نصب بودن برناامه ای https://answercenter.ir/topic/2714-کتابخانه-arialib-اشتراک-گذاری/ از لینک بالا کتابخونه رو دانلود کنید و بعد به شکل زیر بررسی کنید با پکیج نیم بازار که اگر نصب نبود بگید نصب نیست برون نصب کن بعدا بیا! Dim ar As AriaLib If (ar.isAppInstalled("com.farsitel.bazaar")) Then ' پرداخت انجام بشه Else ToastMessageShow("بازار نصب نیست برو نصب کن بعدا کلیک کن",True) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
erayan 23
من از کتابخانه پرداخت کافه بازار استفاده می کنم زمانیکه کافه بازار روی گوشی نصب نباشه با کلیک روی بخش پرداخت خطا نمایش داده میشه چطور میشه این خطا رو با یک هشدار جایگزین کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.