alaghemand 82 ارسال شده در 19 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2015 سلام میخواستم بپرسم کدی است که بگویید اسکرول ویو 1 ابتدا لایوت 1 رو لود کنه و در ادامه ی لایوت 1 لایوت 2 را لود کند ؟؟؟؟ اگر میشه لطفا کدش رو بهم بدید اگر میشود به این پستم هم جواب دهید وقعا خیلی خیلی نیاز دارم http://answercenter.ir/topic/3869-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 شما زحمت کشیدید و سورسی رو برای من آماده کردید که با استفاده از پنل و لیبل و با حلقه فور 5 تا لیبل برای من ساختید حالا من میخام بدونم چگونه باید مثلا متن لیبل سوم رو این بزارم یا لیبل 2 رو یه چیز دیگه بزارم این تو ذهنم است اما به نظرم خیلی یاد و چرت میشه : If label1.tag = 3 then Label1.text = سلام End if و باز دوباره بنویسم : If label.tag = 2 then label1.text = چطوری End if و همینطور الا آخر ....... اما نمی دونم کار میکنه یا نه خیلی هم طولانی میشه ببخشید در تگ کد ننوشتم کدهام رو چون با موبایل الان تو انجمن هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 من کمی گیج شدم شما سعی کن بهتر توضیح بدی تا من یه تیکه کد آماده کنم ببین همینه که میخوای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 داداش شما برای من یک سورس فرستادید که در پاسخ های قبل لینکش هست می تونید نگاه کنید آقا شما با استفاده از حلقه فور 5 تا لیبل ساختی حالا من میخام بدونم اگر بخام متن لیبل سومی رو عوض کنم باید چیکار بکنم ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2015 فردا بررسی میکنم راستی شما از من لایک طلب دارید فردا براتون میزنم اگر این کار کند خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 20 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2015 لطفا یکی پاسخ بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
سلام
میخواستم بپرسم کدی است که بگویید اسکرول ویو 1 ابتدا لایوت 1 رو لود کنه و در ادامه ی لایوت 1 لایوت 2 را لود کند ؟؟؟؟
اگر میشه لطفا کدش رو بهم بدید
اگر میشود به این پستم هم جواب دهید
وقعا خیلی خیلی نیاز دارم
http://answercenter.ir/topic/3869-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88/
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
45 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.