Salam Naz 1 ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ سلام داداش یه مشکلی هست با دستور زیر برای پرداخت دستور میفرستم👇 myketBilling.launchSubscriptionPurchaseFlow(sku,payload) ارور زیر رو میده 👇 Items of type 'subs' can't be consumed. (response: -1010:Invalid consumption attempt) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ ۴ ساعت قبل، Salam Naz گفته است: سلام داداش یه مشکلی هست با دستور زیر برای پرداخت دستور میفرستم👇 myketBilling.launchSubscriptionPurchaseFlow(sku,payload) ارور زیر رو میده 👇 Items of type 'subs' can't be consumed. (response: -1010:Invalid consumption attempt) خطا مربوط به کتابخونه نیست. میگه محصولات اشتراکی قابل مصرف نیستن. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Salam Naz 1 ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۴۰۲ خیلی ممنون از شما و کتابخانه خوب تون اوکی شد براتون خیر و برکت آرزو میکنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۴۰۲ سلام کتابخانه مایکت خیلی عالیه فقط برای بعضی از کاربرها این خطا را نشان میدهد (حدودا یک سوم کاربرها خطا را دیدند برای بقیه درست عمل میکرد) تمام موارد بالا را هم رعایت کردم مثلا گزینه #AdditionalJar: kotlin-stdlib-1.7.10.jar را هم قرار دادم ولی وقتی به گزینه onIabPurchaseFinished میرسد خطای زیر را نمایش میدهد به غیر از این واقعا عالیه دست کسی که کتابخانه را درست کرده درد نکند ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۹/۲۹ در ۲۰:۳۸، farsroom گفته است: سلام کتابخانه مایکت خیلی عالیه فقط برای بعضی از کاربرها این خطا را نشان میدهد (حدودا یک سوم کاربرها خطا را دیدند برای بقیه درست عمل میکرد) تمام موارد بالا را هم رعایت کردم مثلا گزینه #AdditionalJar: kotlin-stdlib-1.7.10.jar را هم قرار دادم ولی وقتی به گزینه onIabPurchaseFinished میرسد خطای زیر را نمایش میدهد به غیر از این واقعا عالیه دست کسی که کتابخانه را درست کرده درد نکند ممنون حتی وقتی کاربر خرید هم نمیکند و انصراف را میزند روی گزینه onIabPurchaseFinished(result As IabResult,purchase As Purchase) خطا میدهد مقدار را بصورت عکس فرستادم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، farsroom گفته است: حتی وقتی کاربر خرید هم نمیکند و انصراف را میزند روی گزینه onIabPurchaseFinished(result As IabResult,purchase As Purchase) خطا میدهد مقدار را بصورت عکس فرستادم سلام و درود من رو اندروید 14 تست کردم موردی نبود. چک کنید حتما مایکت روی گوشیتون به روز باشه و کامپایل رو روی ریلیز بزارید نه دیباگ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ ۲۰ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام و درود من رو اندروید 14 تست کردم موردی نبود. چک کنید حتما مایکت روی گوشیتون به روز باشه و کامپایل رو روی ریلیز بزارید نه دیباگ سلام مهندس جدیدترین نسخه مایکت را هم نصب کردم که امروز آمده بود بازم خطا داد درضمن تمام کاربرانی که میگفتند پول واریز نشده همه اپلیکیشن مایکت را بروز کرده بودند درضمن اگر برنامه روی Release باشد راحت هک میشود نمیتوانید نسخه بعدی را طوری درست کنید که در حالت Release (obfuscated) کامپایل کنیم؟ با تشکر فراوان🥰 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، farsroom گفته است: سلام مهندس جدیدترین نسخه مایکت را هم نصب کردم که امروز آمده بود بازم خطا داد درضمن تمام کاربرانی که میگفتند پول واریز نشده همه اپلیکیشن مایکت را بروز کرده بودند درضمن اگر برنامه روی Release باشد راحت هک میشود نمیتوانید نسخه بعدی را طوری درست کنید که در حالت Release (obfuscated) کامپایل کنیم؟ با تشکر فراوان🥰 الان مشکل فقط روی Release (obfuscated) هست یا روی Release هم خطا میده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: الان مشکل فقط روی Release (obfuscated) هست یا روی Release هم خطا میده؟ برای اینکه برنامه رو هک نکنند و کدها رو نفهمند چی هست از Release (obfuscated) استفاده میکنم و خطا میده چه پرداخت کنند چه انصراف از خرید بدهند ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۴۰۲ ۱ ساعت قبل، farsroom گفته است: برای اینکه برنامه رو هک نکنند و کدها رو نفهمند چی هست از Release (obfuscated) استفاده میکنم و خطا میده چه پرداخت کنند چه انصراف از خرید بدهند ممنون عزیز روی ریلیز خطا هست یا نه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samannnn 1 ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۲ دوستان امکان داره کد نمونه این کتابخونه رو که کامل باشه اینجا بزارید؟ مثال آپلود شده کامل نیست مشکل من با اینه که اگر کاربر قبلا خرید کرده باشه، نمیتونم چک کنم و مستقیم میره تو پرداخت Sub RUNMyketinapp myketBilling.initialize("myket",publicKey) End Sub Private Sub myket_onIabSetupFinished(result As IabResult) If result.isSuccessful=True Then Try myketBilling.launchPurchaseFlow("Kidslearning","Developer Payload") Catch Log(LastException) End Try Else ToastMessageShow(" دوباره امتحان کنید",True) End If End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۴۰۲ ۲۱ ساعت قبل، samannnn گفته است: دوستان امکان داره کد نمونه این کتابخونه رو که کامل باشه اینجا بزارید؟ مثال آپلود شده کامل نیست مشکل من با اینه که اگر کاربر قبلا خرید کرده باشه، نمیتونم چک کنم و مستقیم میره تو پرداخت Sub RUNMyketinapp myketBilling.initialize("myket",publicKey) End Sub Private Sub myket_onIabSetupFinished(result As IabResult) If result.isSuccessful=True Then Try myketBilling.launchPurchaseFlow("Kidslearning","Developer Payload") Catch Log(LastException) End Try Else ToastMessageShow(" دوباره امتحان کنید",True) End If End Sub سلام و درود باید از متد زیر استفاده کنید myketBilling.queryInventoryAsync Private Sub myket_onQueryInventoryFinished(result As IabResult,inventory As Inventory) Dim userPurchases As List=inventory.AllProducts.As(List) For Each purchase As Purchase In userPurchases Log(purchase.Token) Next End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
samannnn 1 ارسال شده در 16 دی، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در ۱۳:۱۷، محمدرضا شاهپیری گفته است: yketBilling.queryInventoryAsync Private Sub myket_onQueryInventoryFinished(result As IabResult,inventory As Inventory) Dim userPurchases As List=inventory.AllProducts.As(List) For Each purchase As Purchase In userPurchases Log(purchase.Token) Next End Sub یه مشکلی دارم وقتی که روی این خط Private Sub Myketpay_onIabPurchaseFinished (result As IabResult , purchase As Purchase) End Sub از Breakpoint استفاده میکنم همه چیز اوکی هست، ولی وقتی breakpoint رو برمیدارم خطای زیر رو میده java.lang.NullPointerException: Attempt to read from field 'anywheresoftware.b4a.BA ....... .activityBA' on a null object reference یا باید اینجا از یه مکث استفاده کنم MyketInAppBilling.initialize("Myketpay",publicKey) Sleep(1000) MyketInAppBilling.launchPurchaseFlow("sku",DeveloperPayload) درغیر اینصورت بازم خطا میده java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: launchPurchaseFlow at ir.myket.billingclient.IabHelper.checkSetupDone(IabHelper.java:534) at ir.myket.billingclient.IabHelper.launchPurchaseFlow(IabHelper.java:381) at ir.myket.billingclient.IabHelper.launchPurchaseFlow(IabHelper.java:352) at com.myketbilling.core.MyketBilling.launchPurchaseFlow(MyketBilling.java:60) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runVoidMethod(Shell.java:777) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:354) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:157) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:205) at anywheresoftware.b4a.debug.Debug.delegate(Debug.java:262) at ir.samware.kidslearning.bazzarinapp._runmyketinapp(bazzarinapp.java:1002) at ir.samware.kidslearning.bazzarinapp._btnbuy_click(bazzarinapp.java:915) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:732) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:351) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:157) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:205) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:201) at anywheresoftware.b4a.objects.ViewWrapper$1.onClick(ViewWrapper.java:80) at android.view.View.performClick(View.java:6597) at android.view.View.performClickInternal(View.java:6574) at android.view.View.access$3100(View.java:778) at android.view.View$PerformClick.run(View.java:25885) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:873) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99) at android.os.Looper.loop(Looper.java:193) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:6669) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 24 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور دوستان دو تا نکته هست، نکته اول اینکه داخل فانکشنهای برگشتی مستقیم کدها رو ننویسید ارور میده با CallSubDelayed کدها رو از توابع دیگه فراخونی کنید. نکته دوم اینکه اگر بلافاصله بعد از اینشیالایز این تابع رو صدا بزنید queryInventoryAsync و بخواین لیست خریدها رو بگیرید با این ارور مواجه میشید. java.lang.IllegalStateException: IAB helper is not set up. Can't perform operation: queryInventory میتونید با گذاشتن Sleep(10) قبل از صدا زدن این تابع این مشکل رو رفع کنید. یا هم بعد از اینکه فانکشن onIabSetupFinished فراخونده شد و مقدار result.isSuccessful ترو بود لیست خرید رو با queryInventoryAsync بگیرید. کتابخونه بر روی تارگت ۳۴ - اندروید ۱۴ تست شد و مشکل دیگهای ندیدم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.