پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت در ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ در ۱۷:۵۷، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام پژمان جون. احوالت عزییزم. چشم حتما. آخر هفته سعی میکنم یه نگا بش بندازم ببینم چیه مرگش😀 عزیزدلمی قربونت برم❤️ ✅ مشکل قبلی حل شد، یه اشتباه از سمت خودم بود. ولی یه مشکلی که از اول بوده اینه که برای مثال متد launchPurchaseFlow رو اجرا میکنیم و پنجره مایکت باز میشه که پرداخت انجام میشه، اما من پرداخت نمیکنم و دکمه بک گوشی رو میزنم و پنجره مایکت رو میبندم، سریعا فورس کلوز میشه اپ. این مورد رو خودت هم یه تست کنی میتونی ببینی، دستت درد نکنه❤️ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir01 612 ارسال شده در 5 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت 22 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است: ولی یه مشکلی که از اول بوده اینه که برای مثال متد launchPurchaseFlow رو اجرا میکنیم و پنجره مایکت باز میشه که پرداخت انجام میشه، اما من پرداخت نمیکنم و دکمه بک گوشی رو میزنم و پنجره مایکت رو میبندم، سریعا فورس کلوز میشه اپ. سلام فقط توی حالت دیباگ اینطوریه وقتی توی حالت Release خروجی بگیرین درست میشه. 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 5 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت 23 ساعت قبل، پژمان نیکروان گفته است: عزیزدلمی قربونت برم❤️ ✅ مشکل قبلی حل شد، یه اشتباه از سمت خودم بود. ولی یه مشکلی که از اول بوده اینه که برای مثال متد launchPurchaseFlow رو اجرا میکنیم و پنجره مایکت باز میشه که پرداخت انجام میشه، اما من پرداخت نمیکنم و دکمه بک گوشی رو میزنم و پنجره مایکت رو میبندم، سریعا فورس کلوز میشه اپ. این مورد رو خودت هم یه تست کنی میتونی ببینی، دستت درد نکنه❤️ این مورد رو من تست کردم پژمان جان. رو حالت ریلیز موردی نداره. رو این حالت تست کن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 20 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر سلام آقای @محمدرضا شاهپیری عزیز وقت نکردید این کتابخونه رو بروز کنید و مشکلاتش رو برطرف کنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 24 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان سلام در حالت دیباگ مشکلی نداره ولی در release قسمت consumeAsync مشکل داره و خطا زیر رو میده act_profile$ResumableSub_myket_pay_onIabPurchaseFinishedresume (java line: 1586) java.lang.NullPointerException: Attempt to read from field 'anywheresoftware.b4a.BA ir.***.***.act_profile.activityBA' on a null object reference in method 'void ir.***.***.act_profile$ResumableSub_myket_pay_onIabPurchaseFinished.resume(anywheresoftware.b4a.BA, java.lang.Object[])' at ir.***.***.act_profile$ResumableSub_myket_pay_onIabPurchaseFinished.resume(act_profile.java:1586) at ir.***.***.act_profile._myket_pay_oniabpurchasefinished(act_profile.java:1557) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:221) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:205) at com.myketbilling.core.MyketBilling$3.onIabPurchaseFinished(MyketBilling.java:71) at ir.myket.billingclient.util.IAB$1.onReceiveResult(IAB.java:116) at android.os.ResultReceiver$MyRunnable.run(ResultReceiver.java:51) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:959) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:100) at android.os.Looper.loopOnce(Looper.java:257) at android.os.Looper.loop(Looper.java:342) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:9638) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:619) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:929) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.