امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ سلام هنگام کامپایل چنین اروری میاد: class file for android.support.v7.widget.AppCompatTextView not found از SDK خود سایت مرجع و اندروید30 استفاده میکنم و کتابخونه هارو هم جتیفای کردم. مشکل از کجاست و باید چطوری برطرف کنیم؟ اسکرین شاتشم پیوست کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۴۰۱ با انتقال کتابخونه های جانبی به پوشه Additional Libraries و سپس جتیفای کردن مشکل حل شد. اگر کتابخونه ای در پوشه Internal باشه قابل شناسایی توسط Jetifier نخواهد بود و در نتیجه آن کتابخونه به androidx تبدیل نخواهد شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۱ 7 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: یکی از کتابخونه هاتون از نسخه قدیمی یا همون support استفاده میکنه. باید تبدیل به androidx بشه یا اینکه جایگزین بشه. کل کتابخونه هارو جتیفای کردم! ولی بازم همین ارور میاد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ سلام. برای همه پروژه ها این خطا هست؟ از کتابخونه خاصی استفاده میکنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۴۰۱ ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: سلام. برای همه پروژه ها این خطا هست؟ از کتابخونه خاصی استفاده میکنید؟ خیر برای همه پروژه ها این خطا نمیاد! لیست کتابخونه هایی که استفاده کردم رو پیوست میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۴۰۱ 23 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است: خیر برای همه پروژه ها این خطا نمیاد! لیست کتابخونه هایی که استفاده کردم رو پیوست میکنم. یکی از کتابخونه هاتون از نسخه قدیمی یا همون support استفاده میکنه. باید تبدیل به androidx بشه یا اینکه جایگزین بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
امیرحسین قاسمی 610
سلام
هنگام کامپایل چنین اروری میاد:
از SDK خود سایت مرجع و اندروید30 استفاده میکنم و کتابخونه هارو هم جتیفای کردم.
مشکل از کجاست و باید چطوری برطرف کنیم؟
اسکرین شاتشم پیوست کردم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.