Forutan 28 ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۴۰۱ سلام دوستان من میخوام تاچ رو تشخیص بدم که اگر دست روبه بالای اکتیویتی کشیده شد یه اتفاق بیفته اگه روبه پایین کشیده شد یه اتفاق ممنون میشم راهنمایی کنید اینو با Action و Y از ساب تاچ اکتیویتی تست کردم به نتیجه نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۴۰۱ سلام میتونین به این شکل کشیده شدن دست به سمت بالا یا پایین رو تشخیص بدین: Sub Globals Dim MOVEMENT_THRESHOLD As Int = 200dip Dim StartY As Int End Sub Sub Swipe(Down As Boolean) If Down Then Log("Swipe Down") Else Log("Swipe Up") End If End Sub Sub Activity_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Activity.ACTION_DOWN StartY = Y Case Activity.ACTION_UP If Abs(Y - StartY) > MOVEMENT_THRESHOLD Then Swipe(Y > StartY) End If End Select Return True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Forutan 28
سلام دوستان من میخوام تاچ رو تشخیص بدم که اگر دست روبه بالای اکتیویتی کشیده شد یه اتفاق بیفته اگه روبه پایین کشیده شد یه اتفاق
ممنون میشم راهنمایی کنید اینو با Action و Y از ساب تاچ اکتیویتی تست کردم به نتیجه نرسیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.