MR.B4A 126 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ سلام. فرض کنید من این بخش از سایت رو میخوام توی برنامم نمایش بدم که درصورتی که سایت بروز شد، این بخش هم در برنامه بروز نمایش داده بشه. ممنون میشم دوستان بگن بهتره از چه روشی برم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 126 ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۴۰۱ البته بیشتر من هدفم از زدن این تایپینگ این بوده که بدونم آیا روشی بهتر از گت المنت برای این کار آمده یا نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 126 ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۴۰۱ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ سلام باید catch وب ویو رو هر سری که کاربر وارد برنامه میشه، پاک کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 126 ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۴۰۱ 11 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است: سلام باید catch وب ویو رو هر سری که کاربر وارد برنامه میشه، پاک کنین. ببخشید اصلا متوجه منظورتون نشدم!! من اول باید اصلا این بخش رو نشون بدم تا حالا برسیم به catch برنامه من نمیتونم دیتارو نمایش بدم. برای اون راه میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 126
سلام.
فرض کنید من این بخش از سایت رو میخوام توی برنامم نمایش بدم که درصورتی که سایت بروز شد، این بخش هم در برنامه بروز نمایش داده بشه.
ممنون میشم دوستان بگن بهتره از چه روشی برم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.