مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان همونطور که داداش مهدی آموزش دادن من میام با کد نویسی رو به شما یاد میدم اول یک button تعریف می کنیم Dim TestBtn As Button برای اضافه کردن عکس از خاصیت BitmapDrawable استفاده می کنیم Dim bdwEnabled As BitmapDrawable Dim bdwPressed As BitmapDrawable حالا دو تا عکس برای خاصیت های خودمون load می کنیم bdwEnabled.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "l.png")) bdwPressed.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "lc.png")) بعد میایم از خاصیت StateListDrawable استفاده می کنیم که طبق فیلم آموزشی داداش مهدی از تو propertis تنظیم می کردیم Dim stdBitmap As StateListDrawable حالا بر اساس موقعیت های button کار تنظیم رو انجام می دیم stdBitmap.Initialize Dim states(2) As Int states(0) = stdBitmap.state_enabled states(1) = -stdBitmap.state_pressed stdBitmap.addState2(states, bdwEnabled) Dim states(1) As Int states(0) = stdBitmap.state_enabled stdBitmap.addState2(states, bdwPressed) که در حالت کلی میشه این TestBtn.Initialize("bten") Dim bdwEnabled As BitmapDrawable bdwEnabled.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "l.png")) Dim bdwPressed As BitmapDrawable bdwPressed.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "lc.png")) Dim stdBitmap As StateListDrawable stdBitmap.Initialize Dim states(2) As Int states(0) = stdBitmap.state_enabled states(1) = -stdBitmap.state_pressed stdBitmap.addState2(states, bdwEnabled) Dim states(1) As Int states(0) = stdBitmap.state_enabled stdBitmap.addState2(states, bdwPressed) TestBtn.Background = stdBitmap لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ عرض ادب و سلام داداش مصطفی من این هر کاری کردم درست نشد ....نمیدونم من اشتب کردم ولی فک نکم اشتب نوشتم. میشه یکم توضیح بدی.....که دقیقا این کد هارو چی کارکنم کجا بزارم یا اون قسمت که عکس رو فراخوانی کردی میشه توضیح مفصلی بدی ...ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ عرض ادب و سلامداداش مصطفی من این هر کاری کردم درست نشد ....نمیدونم من اشتب کردم ولی فک نکم اشتب نوشتم. میشه یکم توضیح بدی.....که دقیقا این کد هارو چی کارکنم کجا بزارم یا اون قسمت که عکس رو فراخوانی کردی میشه توضیح مفصلی بدی ...ممنون میشم . با تشکر از مصطفی عزیز داش مهدی این اموزش رو بدون کد نویسی توضیح داده شما گیر دادی به این همه خط کد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ عرض ادب میشه بگید کجا هست ببینم من که چیزی ندیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ کلیک کنید لینک تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام؛ اول تشکر میکنم از آرمین عزیز بابت راهنمایی، نیما جان من خودم الان نوشتم ! نمیفهمم مشکلت کجاس،این از کدهای من: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Private Button1 As Button Button1.Initialize("Button1") Dim bitEnabled As BitmapDrawable bitEnabled.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "signin01.png")) Dim bitPressed As BitmapDrawable bitPressed.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "signin02.png")) Dim stdBitmap As StateListDrawable stdBitmap.Initialize stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled,- stdBitmap.state_pressed),bitEnabled) stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled), bitPressed) Button1.Background = stdBitmap Activity.AddView(Button1,5dip,5dip,100%x-5dip,40%y)End Sub مشکلت رو بگو تا بتونیم حل کنیم، جمع شدیم اینجا که مشکلاتمون رو برطرف کنیم. موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ عرض ادب و احترام و سلام ممنون از آرمین جان .. و مرسی از مهران جان خوب من الان مشکل لواد کردنش حل شد و الان این که این عکس که لواد میشه وسط صفحه میاد و رو باتن نیست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم عکس: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ سلام یک خاصیت هس یه اسم Gravity اگه اشتباه ننوشته باشم این خاصیت رو برابر کن با Fill الان دسرسی به بیسیک ندارم بیشتر کمکت کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ نیما برام مشکلت عجیبه ! اگه کدهایی که ما گفتیم رو عینا استفاده کنی نباید بیاد وسط صفحه !! کدهایی که برای اینکار استفاده کردی رو قرار بده ببینیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ مهران جان از همون کدهای خودت استفاده کردم... Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Private Button1 As Button Button1.Initialize("Button1") Dim bitEnabled As BitmapDrawable bitEnabled.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "signin01.png")) Dim bitPressed As BitmapDrawable bitPressed.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "signin02.png")) Dim stdBitmap As StateListDrawable stdBitmap.Initialize stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled,- stdBitmap.state_pressed),bitEnabled) stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled), bitPressed) Button1.Background = stdBitmap Activity.AddView(Button1,5dip,5dip,100%x-5dip,40%y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ نیما کد نویسی هیچ مشکلی نداره این من فقط اسم عکس هام 01 و 02 هستن Sub Globals Dim bdwEnabled As BitmapDrawable Dim bdwPressed As BitmapDrawable End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Private Button1 As Button Button1.Initialize("Button1") Dim bitEnabled As BitmapDrawable bitEnabled.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "01.png")) Dim bitPressed As BitmapDrawable bitPressed.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets, "02.png")) Dim stdBitmap As StateListDrawable stdBitmap.Initialize stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled,- stdBitmap.state_pressed),bitEnabled) stdBitmap.addState2(Array As Int( stdBitmap.state_enabled), bitPressed) Button1.Background = stdBitmap Activity.AddView(Button1,5dip,5dip,100%x-5dip,40%y) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ دوباره اینجور شد.... [ATTACH=CONFIG]121[/ATTACH] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۳ خود سورس رو بزار ! حالا باید حتما این روش بری؟ :دی آموزش تصویری دادم بدون کد نویسی برو خودتو راحت کن ولی باز اگه اصرار داری به این روش سورس رو بزار دانلود کنیم!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سلام داداشا شرمنده این پست ها رو ندیده بودم این مشکل به خاطر اینه که داداش نیما اومده حتی موقعی که داره با کد addview می کنه از LoadLayout استفاده کرده همونطور که اول گفتم این واسه زمانیه که طرف بخواد با کد فقط کار کنه داداش نیما شما اون Activity.LoadLayout("Layout1") اول ه کدت رو بردار درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin41 16 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنونم بابت این همه زحمات اما فک نکنم این همه کد بخاد یه عکس پشت باتن بزار تمومه دیگه بازار که نمی یاد ببینه تو داری چطور برنامه نویسی میکنی؟ البته با اجازه اقا"مصطفی" گل ببخشید دیگه ولی شاید اینم بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام خیلی ممنونم بابت این همه زحماتاما فک نکنم این همه کد بخاد یه عکس پشت باتن بزار تمومه دیگه بازار که نمی یاد ببینه تو داری چطور برنامه نویسی میکنی؟ البته با اجازه اقا"مصطفی" گل ببخشید دیگه ولی شاید اینم بشه درود . خواهش میکنم خب آموزش تصویری اون چیزی که شما میگید هم بنده قرار دادم قبلا : http://answercenter.ir/thread38.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.