mohammadhasan 35 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان 3 تا سوال دارم 1- فرق Bitmap با BitmapDrawable چی هست؟ 2- می خوام وقتی روی دکمه ای کلیک شد تصویرش تغییر کنه. کد ها هم اینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhasan 35 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ کسی نبود جواب ما رو بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ شما یه bitmapdrawble تعریف کن بعد تو initialeاش اسم bitmap رو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhasan 35 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ در این مورد مشکل ندارم وقتی می خوام بگم Button1 تصویرش عوض بشه باید از خاصیت Background استفاده کنم؟ لطفا کدش رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اگه میخواین یک عکس فقط برای باتون قرار داده بشه این کدش: button1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"ax.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammadhasan 35
سلام دوستان 3 تا سوال دارم
1- فرق Bitmap با BitmapDrawable چی هست؟
2- می خوام وقتی روی دکمه ای کلیک شد تصویرش تغییر کنه.
کد ها هم اینه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.