M.S.T 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سلام بعد از نصب برنامه از فولدر ابجکت روی بلو استکس وقتی اون رو اجرا میکنم میزنه : waiting for IDE debugger to connect بعد میاد بیرون ...! اگه می شه راهنمایی کنین ... ممنون..! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhasan 35 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز فایل APK ای که ایجاد می شه برای Debug هست شما وقتی در BlueStacks برنامه رو اجرا می کنید باید در بیسیک هم گزینه Run یا کلید F5 رو بزنید. اصلا لازم نیست فقط همین گزینه رو بزنید خود برنامه کار رو انجام میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ شما باید Debug(rapid) رو در حالت Release بدارید بعد استارت کنید پشنهاد میکنم از از جنی مونشن استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.S.T 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ با تشکر از دوستان ...! اما اگر در اخر به خوام برنامم رو توی گوشی نصب کنم فایل apk رو از کجا باید بیارم ..؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ محل ذخیره فایل Objects\name.apk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.S.T 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ ریختم تو گوشی همون ارور رو میده ...! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ عرض کردم خدمتتون شما باید Debug(rapid) رو در حالت Release بدارید بعد استارت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M.S.T 0 ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ داداش ممنون برای راهنمایی درست شد ...! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
M.S.T 0
سلام
بعد از نصب برنامه از فولدر ابجکت روی بلو استکس وقتی اون رو اجرا میکنم میزنه :
waiting for IDE debugger to connect
بعد میاد بیرون ...!
اگه می شه راهنمایی کنین ... ممنون..!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.