Amir - B 185 ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۴۰۱ سلام و وقت بخیر خدمت اساتید دوستان من میخوام از AHViewPager استفاده کنم همونطور که میدونید برای استفاده از ViewPager به دو کتابخانه DesignSupport و AHViewPager نیاز داریم من DSTabLayout و AHViewPager رو در دیزاینر طراحی کردم موقع کامپایل گرفتن خطای زیر رو میده یکم بازی کردم متوجه شدم مشکل از DSTabLayout یا همون کتابخانه DesignSupport هست و با کتابخانه AHViewPager مشکلی نداره نسخه کتابخونه ها: لطف میکنید بگید چیکار کنم رفعش کنم؟ متشکر @محمدرضا شاهپیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۹/۲۴ در 12:04، امیرحسین قاسمی گفته است: توی SDK Manager این مورد رو سرچ و نصب کنین: com.google.android.material:material سلام دانلود کردم یه خطای دیگه داد که گفت باید حداقل sdk باید روی ۲۶ باشه و همه چه تغییر کرد مجبور شدم از به لایبری دیگه استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۴۰۱ توی SDK Manager این مورد رو سرچ و نصب کنین: com.google.android.material:material لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام و وقت بخیر خدمت اساتید
دوستان من میخوام از AHViewPager استفاده کنم
همونطور که میدونید برای استفاده از ViewPager به دو کتابخانه DesignSupport و AHViewPager نیاز داریم
من DSTabLayout و AHViewPager رو در دیزاینر طراحی کردم
موقع کامپایل گرفتن خطای زیر رو میده
یکم بازی کردم متوجه شدم مشکل از DSTabLayout یا همون کتابخانه DesignSupport هست و با کتابخانه AHViewPager مشکلی نداره
نسخه کتابخونه ها:
لطف میکنید بگید چیکار کنم رفعش کنم؟
متشکر
@محمدرضا شاهپیری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.