FarzamPlus 1 ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ با سلام خدمت دوستان . شاید این تاپیک زده شده باشه ولی من چیزی ندیدم . ببخشید من توی یک لایوت از اسکرول ویو استفاده کردم و در لایوت دوم دوتا لیبل هستش ، وقتی میخوام لایوت دوم رو در اسکرول ویو نمایش بدم انتهای لیبل رو نمایش نمیده و نصفه هستش . ولی متن در خود دیزاین لایوت دوم کامل نمایش میده . برای این مشکل باید چکار کنم ؟؟ SV1.Panel.LoadLayout("StrL") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۴۰۱ 12 ساعت قبل، FarzamPlus گفته است: با کتابخانه PersianAutoSizeLabel مشکلم حل شد . فقط یه سوال دیگه ، متن من شعر هستش . میخوام مصرع اول راست باشه و مصرع دوم چپ تا آخر باید چکار کنم ؟؟ با دستور split میتونم جدا جدا کنم ، ولی موقعی نمایش باید چکار کنم که چپ و راست بشه ؟؟ ببینید این به کارتون میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ 2 ساعت قبل، FarzamPlus گفته است: با سلام خدمت دوستان . شاید این تاپیک زده شده باشه ولی من چیزی ندیدم . ببخشید من توی یک لایوت از اسکرول ویو استفاده کردم و در لایوت دوم دوتا لیبل هستش ، وقتی میخوام لایوت دوم رو در اسکرول ویو نمایش بدم انتهای لیبل رو نمایش نمیده و نصفه هستش . ولی متن در خود دیزاین لایوت دوم کامل نمایش میده . برای این مشکل باید چکار کنم ؟؟ SV1.Panel.LoadLayout("StrL") سلام برای اسکرول متن بهتره از این کتابخانه استفاده کنید. https://up.20script.ir/do.php?filename=f01f-PersianAutoSizeLabel.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۴۰۱ سلام ممکنه سورس خودتون رو آپلود کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۱ با کتابخانه PersianAutoSizeLabel مشکلم حل شد . فقط یه سوال دیگه ، متن من شعر هستش . میخوام مصرع اول راست باشه و مصرع دوم چپ تا آخر باید چکار کنم ؟؟ با دستور split میتونم جدا جدا کنم ، ولی موقعی نمایش باید چکار کنم که چپ و راست بشه ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
FarzamPlus 1
با سلام خدمت دوستان . شاید این تاپیک زده شده باشه ولی من چیزی ندیدم .
ببخشید من توی یک لایوت از اسکرول ویو استفاده کردم و در لایوت دوم دوتا لیبل هستش ، وقتی میخوام لایوت دوم رو در اسکرول ویو نمایش بدم انتهای لیبل رو نمایش نمیده و نصفه هستش .
ولی متن در خود دیزاین لایوت دوم کامل نمایش میده .
برای این مشکل باید چکار کنم ؟؟
SV1.Panel.LoadLayout("StrL")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.