behnam_tr 172 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2023 سلام دوستان من یه نرم افزار با b4j نوشتم با دیتابیس sqlite الان میخام از دیتابیس mariadb استفاده کنم که مولتی رایت و مولتی یوزر ساپورت میکنه و میشه تحت شبکه ازش استفاده کرد اما یه کم گیج شدم سر راه اندازیش رو سیستم خودم الان xamp server نصب کردم و دیتابیس ایجاد کردم و بحث اتصال و کوئری اوکیه مشکل ندارم ولی اگر بخام فردا نرم افزار تحت شبکه استفاده بشه مثلا یه نسخه سرور و دوتا کلاینت (با فرض شبکه بودن سیستم ها از قبل) برای راه اندازی دیتابیس روی سرور و کلاینت ها چی باید نصب کنم چه پیش نیازی لازمه نصب بشه ؟؟ دیتابیس فایلش کجاست که منتقل کنم و استفاده کنم رو سیستم ها کاربر یا سرور ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 7 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2023 سلام ، دو حالت دارین یکی اینکه سرور بخرین و دستی نصب کنین که خب توصیه نمیکنم ، ولی میتونین هاست هایی که اینجور دیتابیس ها رو پشتیبانی میکنن بخرین و از طریق cpanel با رابط کاربری مرتب و راحت از دیتابیس هایی مثل mongo maria postgresql و .... استفاده کنین سرچ کنین "هاست Nodejs" ، خیلی هاشون پشتیبانی میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behnam_tr 172
سلام دوستان
من یه نرم افزار با b4j نوشتم با دیتابیس sqlite
الان میخام از دیتابیس mariadb استفاده کنم که مولتی رایت و مولتی یوزر ساپورت میکنه و میشه تحت شبکه ازش استفاده کرد
اما یه کم گیج شدم سر راه اندازیش
رو سیستم خودم الان xamp server نصب کردم و دیتابیس ایجاد کردم و بحث اتصال و کوئری اوکیه مشکل ندارم
ولی اگر بخام فردا نرم افزار تحت شبکه استفاده بشه مثلا یه نسخه سرور و دوتا کلاینت (با فرض شبکه بودن سیستم ها از قبل)
برای راه اندازی دیتابیس روی سرور و کلاینت ها چی باید نصب کنم چه پیش نیازی لازمه نصب بشه ؟؟
دیتابیس فایلش کجاست که منتقل کنم و استفاده کنم رو سیستم ها کاربر یا سرور ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.