behnam_tr 172 ارسال شده در 17 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۴۰۱ سلام دوستان من یه نرم افزار با b4j نوشتم با دیتابیس sqlite الان میخام از دیتابیس mariadb استفاده کنم که مولتی رایت و مولتی یوزر ساپورت میکنه و میشه تحت شبکه ازش استفاده کرد اما یه کم گیج شدم سر راه اندازیش رو سیستم خودم الان xamp server نصب کردم و دیتابیس ایجاد کردم و بحث اتصال و کوئری اوکیه مشکل ندارم ولی اگر بخام فردا نرم افزار تحت شبکه استفاده بشه مثلا یه نسخه سرور و دوتا کلاینت (با فرض شبکه بودن سیستم ها از قبل) برای راه اندازی دیتابیس روی سرور و کلاینت ها چی باید نصب کنم چه پیش نیازی لازمه نصب بشه ؟؟ دیتابیس فایلش کجاست که منتقل کنم و استفاده کنم رو سیستم ها کاربر یا سرور ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 دی، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۴۰۱ سلام ، دو حالت دارین یکی اینکه سرور بخرین و دستی نصب کنین که خب توصیه نمیکنم ، ولی میتونین هاست هایی که اینجور دیتابیس ها رو پشتیبانی میکنن بخرین و از طریق cpanel با رابط کاربری مرتب و راحت از دیتابیس هایی مثل mongo maria postgresql و .... استفاده کنین سرچ کنین "هاست Nodejs" ، خیلی هاشون پشتیبانی میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behnam_tr 172
سلام دوستان
من یه نرم افزار با b4j نوشتم با دیتابیس sqlite
الان میخام از دیتابیس mariadb استفاده کنم که مولتی رایت و مولتی یوزر ساپورت میکنه و میشه تحت شبکه ازش استفاده کرد
اما یه کم گیج شدم سر راه اندازیش
رو سیستم خودم الان xamp server نصب کردم و دیتابیس ایجاد کردم و بحث اتصال و کوئری اوکیه مشکل ندارم
ولی اگر بخام فردا نرم افزار تحت شبکه استفاده بشه مثلا یه نسخه سرور و دوتا کلاینت (با فرض شبکه بودن سیستم ها از قبل)
برای راه اندازی دیتابیس روی سرور و کلاینت ها چی باید نصب کنم چه پیش نیازی لازمه نصب بشه ؟؟
دیتابیس فایلش کجاست که منتقل کنم و استفاده کنم رو سیستم ها کاربر یا سرور ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.