koke_sa 43 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۴۰۱ سلام با کتابخانه WebViewExtras بدون مشکل کار می کنم فقط وقتی میخوام روی یک تگ select کلیک کنم نمودنم کد getelemt چی قرار بدم <select id="rooz"> <option data-package-type="یک روزه">یک روزه</option> <option data-package-type="سه روزه">سه روزه</option> <option data-package-type="هفتگی">هفتگی</option> <option data-package-type="15 روزه">15 روزه</option> <option data-package-type="یک ماهه">یک ماهه</option> <option data-package-type="دو ماهه">دو ماهه</option> <option data-package-type="چهار ماهه">چهار ماهه</option> </select> این کد روی ساتم هستم که میخوام از داخل اپلیکیشن یک option انتخاب بشه ممنون میشم کمک کنید . یا اینکه کلا یک کد باشه با کلیک روی یک دکمه در html بیاد ولیست Select من رو باز کنه . کارم راه میفته ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
koke_sa 43
سلام با کتابخانه WebViewExtras بدون مشکل کار می کنم فقط وقتی میخوام روی یک تگ select کلیک کنم نمودنم کد getelemt چی قرار بدم
این کد روی ساتم هستم که میخوام از داخل اپلیکیشن یک option انتخاب بشه ممنون میشم کمک کنید .
یا اینکه کلا یک کد باشه با کلیک روی یک دکمه در html بیاد ولیست Select من رو باز کنه . کارم راه میفته ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.