jfareba 37 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام برنامم رو باید امشب بفرستم واسه بازار موضوع ماه رمضونه خیلی دیر شده همه کارهاش رو کردم فقط بخش علاقه مندی مونده فقط میخوام وقتی روی دکمه ها طولانی کلیک میشه به بخش علاقه مندی اضافه بشه وحذف بشه متنم رو از دیتابیس خوندم ممنون میشم راهنمایی کنید اکثر اموزشها رو خوندم ودانلود کردم ولی بازم نتونستم اکثرا با لیست ویو بود مال من که دکمه هست رو بلد نشدم خیلی واسه این برنامه زحمت کشیدم منتظر راهنماییاتون هستم مثل همیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadhasan 35 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز من هنوز کار با دیتابیس رو بلد نیستم ولی برای اینکه رویداد کلیک طولانی ایجاد بشه باید طبق عکس عمل کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ممنونم ولی من کدی که درونش بنویسم رو بلد نیستم از چند جا کپی کردم ولی بازم ارور میده من تا یه حدی کار با دیتا بیس رو بلدم یه برنامم هم درون بازار قرار داده وتایید شده ولی اون برنامه نیاز به علاقه مندی نداشت الان دو روزه سر این موضوع موندم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای منو علاقه مندی شما بیا یه ستون اضافه کن در دیتابیس خود مثلا fav مقدار اولیه رو 0 بده حلا در long click دکمه خودت دستور بده که مقدار رو 1 کنه یعنی اینطوری bank.ExecNonQuery("Update tablename Set fav="1" Where fav= "0" ) البته باید هواست به کرسر پوزیشنت باشه حالا برای خوندن علاقه مندی ها هم سادت از دستور where کوئری استفاده میکنی اونایی که 1 هستن رو بهت نشون بده bank.ExecNonQuery("SELECT * From tablename Where fav= "1" ) حالا کجاش مشکل داری بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام
برنامم رو باید امشب بفرستم واسه بازار موضوع ماه رمضونه خیلی دیر شده
همه کارهاش رو کردم فقط بخش علاقه مندی مونده
فقط میخوام وقتی روی دکمه ها طولانی کلیک میشه به بخش علاقه مندی اضافه بشه وحذف بشه
متنم رو از دیتابیس خوندم ممنون میشم راهنمایی کنید
اکثر اموزشها رو خوندم ودانلود کردم ولی بازم نتونستم
اکثرا با لیست ویو بود مال من که دکمه هست رو بلد نشدم
خیلی واسه این برنامه زحمت کشیدم
منتظر راهنماییاتون هستم مثل همیشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.