DexterFstone 396 ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۴۰۱ سلام دوستان بنده سمت سرور را با استفاده از b4j نوشتم و روی سیستم خودم ران میکنم بعدش میام و آی پی اونا دریافت میکنم ولی دستور زیر جواب نمیده Dim j As HttpJob j.Initialize("j",Me) j.Download("32.252.533.33:8888/login") Wait For (j) JobDone (j As HttpJob) If j.Success Then Log(j) End If مشکل از چیه قبلا روی vps تست کردم جواب میداد مگه فرق زیادی بین سیستم من با ی vps هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۱ سلام، به جای اون آدرس آی پی که گذاشتین از آی پی لوکال یا همون 127.0.0.1 استفاده کنین. درضمن اون آدرس آی پی که اینجا گذاشتین رو توصیه میکنم ویرایش و حذف کنین چون با این آدرس آی پی ممکنه بشه به سیستم شما حمله کرد اگه پروتکل های امنیتی رو رعایت نکرده باشین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۴۰۱ 1 ساعت قبل، امیرحسین قاسمی گفته است: سلام، به جای اون آدرس آی پی که گذاشتین از آی پی لوکال یا همون 127.0.0.1 استفاده کنین. درضمن اون آدرس آی پی که اینجا گذاشتین رو توصیه میکنم ویرایش و حذف کنین چون با این آدرس آی پی ممکنه بشه به سیستم شما حمله کرد اگه پروتکل های امنیتی رو رعایت نکرده باشین. خب من از لوکال استفاده نمیکتم و درواقع میخوام سیستمم سرور باشه برای مثال توی خونه سرور فعال کنم توی دانشگاه در دسترس باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرحسین قاسمی 610 ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۴۰۱ 14 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: خب من از لوکال استفاده نمیکتم و درواقع میخوام سیستمم سرور باشه برای مثال توی خونه سرور فعال کنم توی دانشگاه در دسترس باشه این کار شدنیه اما فکر می کنم یه مقدار پیچیده باشه. توی این ویدیو جادی آموزش داده: https://www.aparat.com/v/Wcu2E لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
DexterFstone 396
سلام دوستان بنده سمت سرور را با استفاده از b4j نوشتم و روی سیستم خودم ران میکنم
بعدش میام و آی پی اونا دریافت میکنم ولی دستور زیر جواب نمیده
Dim j As HttpJob j.Initialize("j",Me) j.Download("32.252.533.33:8888/login") Wait For (j) JobDone (j As HttpJob) If j.Success Then Log(j) End If
مشکل از چیه
قبلا روی vps تست کردم جواب میداد مگه فرق زیادی بین سیستم من با ی vps هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.