goodarzi 5 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من یه لیست ویو دارم که از دیتابیس عنوان میگیره مشکل اینه که متن از سمت راست میره بیرون عکس گرفتم ببینید چطور باید درستش کنم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ برای لیست ویوتون دیزاینر اسکریپت نوشتین؟اگه نوشتین٬ در setleftandright سمت راست رو کمی کمتر کنید مثلا اگه 100%x هست بکنیدش 98%x.این روشی بود که به ذهنم رسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اگه متن لیست ویو رو اوردید وسط اما بازم همینطوره بیاریدش چپ: listview1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.LEFT لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
goodarzi 5 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اگه متن لیست ویو رو اوردید وسط اما بازم همینطوره بیاریدش چپ: listview1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.LEFT همه این کارها رو که دوستان گفتن کردم نمیشه بازم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بسته به نیاز خودت dip رو تغییر بده ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.RIGHT ListView1.SingleLineLayout.Label.Left = ListView1.SingleLineLayout.Label.Left - 50dip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ از کدی که کاربر عزیز cris دادن استفاده کنید کد صحیح همینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
goodarzi 5
سلام
من یه لیست ویو دارم که از دیتابیس عنوان میگیره
مشکل اینه که متن از سمت راست میره بیرون عکس گرفتم ببینید چطور باید درستش کنم
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.