coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ درود فراوان دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید که ادیت تکستی که مقدار توش عدد هست خالیه یا نه آقا پژمان عزیز ( نیکروان ) یه کد گذاشته بودن : if edittext1.text <> "" then ..... else ..... end if اما این کد رو که استفاده میکنم خطای invalid double میده. با چند روش دیگه هم تست کردم اما همشون خطا دادن! لطفا راهنمایی کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این کد رو همین الان امتحان کردم و کار کرد : Sub Button1_Click If EditText1.Text = "" Then Msgbox("لطفا در کادر چیزی بنویسید","پیغام") Else 'StartActivity("2") End If End Sub فقط این کد به شرطی کار میکنم که کاربر بدون هیچ چیز نوشتن روی باتن کلیک بکنه اگر کاربر بره روی ادیت تکست و یک بار کلید space رو بزنه و بعد روی باتن کیک کنه هیچ اتفاقی نمیفته و کد عمل نمیکنه حالا اگر بخای محکم کاری کنی می تونی اون قسمت text ادیت تکست رو که در کد هست بینش یه space بزنی البته باید یه کد جدا بنویسی یعنی : Sub Button1_Click If EditText1.Text = "" Then Msgbox("لطفا در کادر چیزی بنویسید","پیغام") Else If EditText1.Text = " " Then Msgbox("لطفا در کادر چیزی بنویسید","پیغام") Else 'StartActivity("2") End If End Sub اگر کارت راه افتاد یه لایک بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این سورس پروزه هست لطفا اشکال رو بیابید. دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بازم نشد ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ واسه خالی بودن یا نبودن تکست باکس ک دوستان چند نمونه کد دادن من نمیفهمم چه مشکلی دارین شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ بازم نشد ؟؟؟؟ خیر! واسه خالی بودن یا نبودن تکست باکس ک دوستان چند نمونه کد دادن من نمیفهمم چه مشکلی دارین شما سورس رو که قرار دادم تست کنید لطفا! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این قسمت رو ویرایش کن درست میشه If zaman.Text.Length <> 0 Then z = zaman.Text Else Msgbox("لطفا در کادر چیزی بنویسید","پیغام") End If در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ داداش من برنامه ات رو تست کردم و کاملا درست بود و اون پیغامی که بهت دادم خیلی خوب اومد فقط یه پیشنهاد : به جای اینکه به کاربر بگی به میلی ثانیه وارد بکنه این کد رو بنویسی : dim zaman as int zaman = edittext.text * 1000 به همین راحتی میتونی کاری کنی که کاربر اذیت نشه اون zaman مقدار زمانی است که میخواهی عکس نشون داده بشود اگر به دردت خورد like بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ یا فونت رو از کجا آوردی ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ داداش من برنامه ات رو تست کردم و کاملا درست بود و اون پیغامی که بهت دادم خیلی خوب اومد فقط یه پیشنهاد : به جای اینکه به کاربر بگی به میلی ثانیه وارد بکنه این کد رو بنویسی : dim zaman as int zaman = edittext.text * 1000 به همین راحتی میتونی کاری کنی که کاربر اذیت نشهاون zaman مقدار زمانی است که میخواهی عکس نشون داده بشود اگر به دردت خورد like بزن میشه سورس ادیت شده رو برام بفرستین؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Vampire 13 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام شایان عزیز شما وقتی به یه ادیت تکس مقدار میدی مثلا ( "زمان انتظار") یا باید اونو خالی کنی و بعدش بگی اونو چک کنه یا باید همون مقدارو وارد کنی و بعد بگی در این صورت بگو ("متن مورد نظر را وارد کنید") در این سورس شما باید به جای این " " باید این رو وارد کنی "زمان انتظار" مشکلت حل نشد بگو : )) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سلام شایان عزیز شما وقتی به یه ادیت تکس مقدار میدی مثلا ( "زمان انتظار") یا باید اونو خالی کنی و بعدش بگی اونو چک کنه یا باید همون مقدارو وارد کنی و بعد بگی در این صورت بگو ("متن مورد نظر را وارد کنید") در این سورس شما باید به جای این " " باید این رو وارد کنی "زمان انتظار" مشکلت حل نشد بگو : )) دوست عزیز «زمان انتظار» هینته!متن نیست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ داداش میشه بگب ابن نوع فونت رو از کج آوردی ؟؟؟؟ اون گزینه ها برای انتخاب عکس رو خودت طرحی کردی ؟؟؟ یعنی با فتوشاپ طراحی کردی ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Vampire 13 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ شایان جان اون ارور که به شما میده برای سورس ("شکل1 و شکل2 و شکل3") هست . اگر سورس مربوط به اونجارو کامنت کنی درست کار میکنه : )) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ داداش میشه بگب ابن نوع فونت رو از کج آوردی ؟؟؟؟ اون گزینه ها برای انتخاب عکس رو خودت طرحی کردی ؟؟؟ یعنی با فتوشاپ طراحی کردی ؟؟؟؟ خیر فونتش رو تو کد نویسی درست کردم و خودش رو هم توی دیزاینر درست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دقیقاً متوجه منظورتون نشدم ولی ببینید این کد به دردتون میخوره ؟ if edittext1.text.Lenght <> 0 then ..... else ..... end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ یه عکس از ارورت بزار این کدم تست کن if edittext1.text = "" then خالی else پر end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ ببین باید کد msajad که در بالا گفتن رو در رویداد کلیک باتن بنویسی اگر میخای روی هیچ چیز کیک نکنه و بفهمی که پر است یا خالی بهم بگو تا کدش رو بهت بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان من کدارو امتحان کردم اما کار نکردن. من در واقع یه ادیت تکست دارم که توش عدد وارد میشه و یک دکمه و میخوام اگر ادیت تکست خالی بود یه توست بده و به مرحله بعد نره با زدن دکمه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ این کاری که دارید می گید با همه کدهای بالا انجام میشه شما یه جایی رو دارید اشتباه می کنید در صورت امکان سورس بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۴ خالی بودن یه نبودنش رو ک دوستان گفتن واسه تشخیص عددی بودن یا نبودن به این تاپیک مراجعه کنید http://answercenter.ir/topic/1811-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%AD%D8%B1%D9%88%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-edittext/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
درود فراوان
دوستان میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید که ادیت تکستی که مقدار توش عدد هست خالیه یا نه
آقا پژمان عزیز ( نیکروان ) یه کد گذاشته بودن :
اما این کد رو که استفاده میکنم خطای invalid double میده.
با چند روش دیگه هم تست کردم اما همشون خطا دادن!
لطفا راهنمایی کنید!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.