MR.B4A 125 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ سلام دوستان. من یک کاستوم لیست ویو دارم که یک دکمه دیلیت داره. از اونجایی که این دکمه فقط یه دونس و به اندازه رکوردهای دیتابیس اضافه شده. به همین دلیل باید دستوری بنویسم که دکمه بفهمه برای کدوم آیتم استفاده شده. از تک و سندر استفاده کردم تا بهفمه کدوم آیتم رو کاربر میخواد حذف کنه اما این بخش رو نمیدونم که چه طوری آیتمی رو که کاربر انتخاب کرده حذف کنم و از داخل دیتابیس هم حذف بشه. ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ 6 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: یا بصورت بالاس یا این یکی DELETE FROM table_name WHERE condition; Sql زیاد استفاده نکردم ولی همین دستوره بجای table_name نام جدول بعد از where هم شرط خودتونا همون دیگه شرط بعدش مهمه میگیم حذف کن از جدول فلان که چی؟!!!!!!!!!!!!! شرطه چی باشه؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ 37 دقیقه قبل، batman123 گفته است: همون دیگه شرط بعدش مهمه میگیم حذف کن از جدول فلان که چی؟!!!!!!!!!!!!! شرطه چی باشه؟! خب من نمیدونم توی لیست ویو چی دارید باید همون متنشا بخونید برای مثال توی دیتابیس یک ردیف داریم ب اسم value و همونا هم توی لیبل آیتم ها نشون میدیم خب حالا میای وقتی کلیک میشه دستورا زیر پیش میریم Sub Button_click Dim b As Button = Sender Dim s as String = 'برابر با متن لیبل توی آیتم Clv.remoteAt(b.tag) ' تگ ها باید عدد باشن از ۰ در آخر Delete from TBData where value = s دستور خودتون جایگزین کنید در B4A من فقط حالت کلیشا نوشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ خب اگه از سندر و تگ استفاده میکنید توی تگ ایندس جایگزین کنید با دستور Sub Button_Click Dim b as Button = Sender CLV.removeAt(b.tag) بعدش کوئری میزنید و alter table و drop culomn بزنین اسم جدول ک خودتون میدونین و اسم فیلد هم از لیبل آیتم قبل حذفش دریافت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ 2 ساعت قبل، DexterFstone گفته است: خب اگه از سندر و تگ استفاده میکنید توی تگ ایندس جایگزین کنید با دستور Sub Button_Click Dim b as Button = Sender CLV.removeAt(b.tag) بعدش کوئری میزنید و alter table و drop culomn بزنین اسم جدول ک خودتون میدونین و اسم فیلد هم از لیبل آیتم قبل حذفش دریافت کنید این که از دیتابیس چه طوری حذف کنم رو متوجه نشدم!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۴۰۲ 11 دقیقه قبل، batman123 گفته است: این که از دیتابیس چه طوری حذف کنم رو متوجه نشدم!! یا بصورت بالاس یا این یکی DELETE FROM table_name WHERE condition; Sql زیاد استفاده نکردم ولی همین دستوره بجای table_name نام جدول بعد از where هم شرط خودتونا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام دوستان.
من یک کاستوم لیست ویو دارم که یک دکمه دیلیت داره.
از اونجایی که این دکمه فقط یه دونس و به اندازه رکوردهای دیتابیس اضافه شده. به همین دلیل باید دستوری بنویسم که دکمه بفهمه برای کدوم آیتم استفاده شده.
از تک و سندر استفاده کردم تا بهفمه کدوم آیتم رو کاربر میخواد حذف کنه
اما این بخش رو نمیدونم که چه طوری آیتمی رو که کاربر انتخاب کرده حذف کنم
و از داخل دیتابیس هم حذف بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.