Golbazzar 1 ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۲ سلام خدمت اساتید اندروید بنده دوتا سوال داشتم اگر ممکن هست جواب دهید ممنون میشود. سوال اول) چطوری دو گزینه زیر را به منیفست اضافه کنم android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,UnusedAttribute" سوال دوم) وقتی با PersianFastNetwork اطلاعات را بصورت Post ارسال میکنم میتوانم در PHP با دستور $_POST اطلاعات را دریافت کنم ولی وقتی به PersianFastNetwork هدر (addHeader) اضافه میکنم نمیدونم با چه دستوری اطلاعات را در PHP بگیرم ممنون میشوم به هردو سوال جواب دهید با تشکر فراوان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 10 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۴۰۲ 19 ساعت قبل، Golbazzar گفته است: ممنون ولی خطای زیر رو داحل بخش Log نشون میده AddApplicationText( android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,UnusedAttribute" ) به شکل زیر بنویسید AddApplicationText( android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,,UnusedAttribute" ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۴۰۲ سلام و درود برای مورد اول AddApplicationText( android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,UnusedAttribute" ) برای مورد دوم هم دستور زیر $_SERVER['YourHeader'] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Golbazzar 1 ارسال شده در 9 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۴۰۲ ممنون ولی خطای زیر رو داحل بخش Log نشون میده AddApplicationText( android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,UnusedAttribute" ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Golbazzar 1 ارسال شده در 11 تیر، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۴۰۲ دمت گرم عالی بود درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Golbazzar 1
سلام خدمت اساتید اندروید
بنده دوتا سوال داشتم اگر ممکن هست جواب دهید ممنون میشود.
سوال اول)
چطوری دو گزینه زیر را به منیفست اضافه کنم
android:usesCleartextTraffic="true" tools:ignore="GoogleAppIndexingWarning,UnusedAttribute"
سوال دوم)
وقتی با PersianFastNetwork اطلاعات را بصورت Post ارسال میکنم میتوانم در PHP با دستور $_POST اطلاعات را دریافت کنم
ولی وقتی به PersianFastNetwork هدر (addHeader) اضافه میکنم نمیدونم با چه دستوری اطلاعات را در PHP بگیرم
ممنون میشوم به هردو سوال جواب دهید
با تشکر فراوان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.