fun_code 216 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۲ سلام و درود بنده یک اپ میخوام بسازم که با فرمان صوتی سرچ در دیتابیس رو انجام بده. در لینک زیر سورسی پیدا کردم که صوت رو به متن تبدیل میکنه و خوبه اما مشکل اینه که زمان کمی رو فرصت میده تا شروع به صحبت کنیم مثلا یک ثانیه و فوری فرصت تمام میشه ! در حالیکه به پیشفرض اندروید حدود 10 ثانیه زمان میده. چطور مشکل رو حل کنم ؟ (اگر نشه زمانش رو بیشتر کنم خیلی ضایع است و خود کاربر باید از پیشفرض اندروید که در کیبورد قابل مشاهده است استفاده کنه.) https://www.b4x.com/android/forum/threads/speechrecognitionnoui-google-speech-recognition-without-popup.117640/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۴۰۲ در ۱۴۰۲/۶/۱۱ در 21:23، DexterFstone گفته است: سلام timeout موجود در فانکش ها را استفاده کردید؟ اعداد بزرگ بدید ببینید در نتیجه تاثیر دارد یا خیر درود بر شما کلا این کتابخانه طبق بررسی بنده تایم اوت نداره. و کلا هر کتابخانه ای زدم گاهی اصلا کار نمیکنه و قفل میکنه. b4a در دو مورد ضعف بالایی داره... نقشه و مکان یاب ها (مکان یاب هم گاهی کار نمیکنه و قفل میکنه.) تبدیل صوت به متن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DexterFstone 396 ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۴۰۲ سلام timeout موجود در فانکش ها را استفاده کردید؟ اعداد بزرگ بدید ببینید در نتیجه تاثیر دارد یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fun_code 216
سلام و درود
بنده یک اپ میخوام بسازم که با فرمان صوتی سرچ در دیتابیس رو انجام بده.
در لینک زیر سورسی پیدا کردم که صوت رو به متن تبدیل میکنه و خوبه
اما مشکل اینه که زمان کمی رو فرصت میده تا شروع به صحبت کنیم مثلا یک ثانیه و فوری فرصت تمام میشه ! در حالیکه به پیشفرض اندروید حدود 10 ثانیه زمان میده.
چطور مشکل رو حل کنم ؟ (اگر نشه زمانش رو بیشتر کنم خیلی ضایع است و خود کاربر باید از پیشفرض اندروید که در کیبورد قابل مشاهده است استفاده کنه.)
https://www.b4x.com/android/forum/threads/speechrecognitionnoui-google-speech-recognition-without-popup.117640/
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.