alis625324 29 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ سلام خسته نباشید همگی این ریمو ات،پوزیشنی که داخل میگیره بر چه اساس،مثلا من برای ی لیست ویو تست میکنم که آیتم ها رو حذف کنه، از پوزیشن صفر تا آخر رو ،بازمیمونه!!و اونا رو هم به ترتیب نمیره، ممنون ازتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ 1 ساعت قبل، alis625324 گفته است: سلام خسته نباشید همگی این ریمو ات،پوزیشنی که داخل میگیره بر چه اساس،مثلا من برای ی لیست ویو تست میکنم که آیتم ها رو حذف کنه، از پوزیشن صفر تا آخر رو ،بازمیمونه!!و اونا رو هم به ترتیب نمیره، ممنون ازتون سلام ، دقیقا پوزیشینی رو که میدین حذف میکنه ، برای مثال 3تا ردیف توی لیست ویو وجود داره ، که به ترتیب میشه 0 1 2 که هر کدوم رو بخواین میتونین با دادن پوزیشین حذف کنید ، اگه هم میخواین کل لیست رو پاک کنید از متد Clear استفاده کنید چون اگه شما اگه بخواین همرو حدف کنید برای مثال 3تا کد listview.RemoveAt(0) listview.RemoveAt(1) listview.RemoveAt(2) خط اول که اجرا بشه ، از لیست 2تا آیتم میمونه پس listview.RemoveAt(2) وجود نداره دیگه ! پس درست کار نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alis625324 29 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۴۰۲ 2 ساعت قبل، امین شاهدی گفته است: سلام ، دقیقا پوزیشینی رو که میدین حذف میکنه ، برای مثال 3تا ردیف توی لیست ویو وجود داره ، که به ترتیب میشه 0 1 2 که هر کدوم رو بخواین میتونین با دادن پوزیشین حذف کنید ، اگه هم میخواین کل لیست رو پاک کنید از متد Clear استفاده کنید چون اگه شما اگه بخواین همرو حدف کنید برای مثال 3تا کد listview.RemoveAt(0) listview.RemoveAt(1) listview.RemoveAt(2) خط اول که اجرا بشه ، از لیست 2تا آیتم میمونه پس listview.RemoveAt(2) وجود نداره دیگه ! پس درست کار نمیکنه مرسی مرسی فهمیدم ،من با ی شمارنده گذاشته بودمش داخل حلقه که مثلا پوزیشن یک دو سه رو حذف کن ،درحالیکه بقول شما هربار داره خود لیست کم میشه پوزیشن هاش واسه پنل هم فک کنم بچه هاشو حذف میکنه پس خیلی خیلی سپاسگزارم ❤️❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alis625324 29
سلام خسته نباشید همگی این ریمو ات،پوزیشنی که داخل میگیره بر چه اساس،مثلا من برای ی لیست ویو تست میکنم که آیتم ها رو حذف کنه، از پوزیشن صفر تا آخر رو ،بازمیمونه!!و اونا رو هم به ترتیب نمیره،
ممنون ازتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.