MR.B4A 125 ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۲ سلام من به وسیله کد زیر منوی متریال رو برای برنامم ایجاد کردم: Private d_menu As B4XDrawer d_menu.Initialize(Me, "Drawer", Activity, 370dip) d_menu.LeftPanel.AddView(lst_menu,0,0,100%x,100%y) و به وسیله این دستور اور رو باز میکنم. ( به صورت کشویی ) d_menu.LeftOpen=Not(d_menu.LeftOpen) حالا با چه دستوری منو رو ببندم؟ یعنی دستوری که داخل متدهای همین کتابخونه باشه و من بتونم برای بستن منو ازش استفاده کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alis625324 29 ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۴۰۲ 11 ساعت قبل، batman123 گفته است: سلام من به وسیله کد زیر منوی متریال رو برای برنامم ایجاد کردم: Private d_menu As B4XDrawer d_menu.Initialize(Me, "Drawer", Activity, 370dip) d_menu.LeftPanel.AddView(lst_menu,0,0,100%x,100%y) و به وسیله این دستور اور رو باز میکنم. ( به صورت کشویی ) d_menu.LeftOpen=Not(d_menu.LeftOpen) حالا با چه دستوری منو رو ببندم؟ یعنی دستوری که داخل متدهای همین کتابخونه باشه و من بتونم برای بستن منو ازش استفاده کنم. d_menu.LeftOpen=false اینو چک کنید مثلا اگر بخوای با دکمه بک زدن بسته بشه همچین میشه Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK And d_menu.LeftOpen Then d_menu.LeftOpen = False Return True End If Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 125
سلام
من به وسیله کد زیر منوی متریال رو برای برنامم ایجاد کردم:
Private d_menu As B4XDrawer d_menu.Initialize(Me, "Drawer", Activity, 370dip) d_menu.LeftPanel.AddView(lst_menu,0,0,100%x,100%y)
و به وسیله این دستور اور رو باز میکنم. ( به صورت کشویی )
d_menu.LeftOpen=Not(d_menu.LeftOpen)
حالا با چه دستوری منو رو ببندم؟
یعنی دستوری که داخل متدهای همین کتابخونه باشه و من بتونم برای بستن منو ازش استفاده کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.