اخطا هنگام ران شدن در B4a 0 ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۴۰۲ با سلام. من حدود یک سال هستش که برنامه نویسی با B4A رو شروع کردم و میشه گفت تازه کارم. اخیرا پروژه ایی رو که با ورژن قدیمی B4A نوشته بودم رو خواستم به ورژن جدید منتقل کنم همه چیز داشت به خوبی پیش میرفت که موقع ران گرفتن از برنامه به این ارور بر خوردم و نمیدونم مشکل از کجاست! B4A Version: 8.00 Parsing code. (0.09s) Compiling code. (0.87s) Compiling layouts code. (0.05s) Organizing libraries. (0.05s) Generating R file. (0.35s) Compiling generated Java code. Error javac 1.8.0_131 src\Com\Tawangostar\Smart\Voice\Asisstant\Ario\alarmservice.java:17: error: cannot find symbol ServiceHelper.StarterHelper.startServiceFromReceiver (context, in, false, BA.class); ^ symbol: method startServiceFromReceiver(Context,Intent,boolean,Class<BA>) location: class StarterHelper Note: Some input files use or override a deprecated API. Note: Recompile with -Xlint:deprecation for details. 1 error از اساتید محترم میخوام که به من در رفع این ارور کمک کنید! با احترام. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۲ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۴۰۲ سلام، از یک متدی استفاده کردی که توی نسخه جدید دپریکیت شده(منسوخ شده) ترجیحا پروژتون رو بازنویسی کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.